2777
2789
عنوان

عصر جدید به کی رای میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 37 پست
چرا آخه😳😳😳 اینم سانسور میکنن

دخترن دیگه تازه واسه چرخوفلک هایی که میزدن کلی گیر دادن واسه همین اگه دقت کرده باشین همش پیچ میزدن بجای چرخوفلک چون تو چرخوفلک باید صدوهشتاد باز باشه برا همین اینا نمیزاشتن

با همه صمیمی نیستم           تو بزار پای غرورم .          من میزارم پای شعورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترن دیگه تازه واسه چرخوفلک هایی که میزدن کلی گیر دادن واسه همین اگه دقت کرده باشین همش پیچ میزدن ب ...

واقعا متاسفم برای طرز فکرشون

من که از نزدیک دیدمشون کم سن و سال هم هستن واقعا دوست داشتنی ان. امیدوارم برنده بشن چون لایقشن. 

واقعا متاسفم برای طرز فکرشون من که از نزدیک دیدمشون کم سن و سال هم هستن واقعا دوست داشتنی ان. امیدو ...

منم همین نظر رو دارم ولی فکر نکنم برنده بشن

شما از کجا میدونی مگه اونجا بودی

خیر ولی تیزر اجراشون خیلی با واقعیت فرق داشت مثلا اون جیغ خانم نونهالی وسط اجرای نینجا ها اصلا نشون ندادن

منم همین نظر رو دارم ولی فکر نکنم برنده بشن

کاش حداقل خانم ها بهشون رای میدادن و درک میکردن که چطور چندتا خانم با کمترین امکانات و با این همه محدودیت تونستن تا این مرحله بیان. ما اگه خودمون به خودمون بها ندیم از آقایون چه انتظاری هست