2777
2789
عنوان

دوست دارم حمله کنم اینقد مادرمو بزنمممممم که خونین ومالین بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 78 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا امروز خیلی حالم خوب شده  منم خیلی با مادرم مشکل دارم  و حسابی دلم پر بود این سومین تاپیکی هست امروز که از مادرا شکایت کردن  . 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
خونه گرفتن نگرفتن مادرت به شما چه ربطی داره شما گرفتی مبارکت باشه

پولدار تیس وقتی دست به یه شارجرش بزنی 

فححححشششششش میده توهین و جیغ

یا خودکار 

یا هرچی

یا میگه کلید خونه مون ب تو نمیدیم 5 دقه !

ولی من کلیدم دادم بهشوت برای خودشون !

خداروشکر پولدار تیس ،وگرنه چه میکرد

ببین مامان من خییییییییلی اخلاقش تنددد وحشتناک با یکنفر هم‌کنار نمیاد هییییشکی.من یادم‌نمیاد به من یه عزیزم‌یا دخترم‌گفته باشه!!!اما تحقیر توهین نفرین تا دلت بخواد با هممون همینه ...اما ما نهایتش بحثمون بشه باهاش .به خدا الان که مریضه اخلاقاش هزار برابر بدتر شده سعی کن کوتاه بیای وآروم‌باشی .میدونی هیچ راهی نیست جز سکوت تازه شما که الان توی خونه شی باید خیلی کوتاه بیای 

خوب ایشون که بعد شصت سال تغییر نمیکنن شما هر جور شده زودتر برو خونه خودت که یه موقع داستان بینتون پیش نیاد

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

کمتر برو خونش  یه ساعت فقط بمون بعد برو به خواهر شوهرت بگو دعوتش نکنه یا اگه نمیتونی بگی اگه باهم دعوت کردن تو بگو نمیتونم بیام واگه مامانت رفت و دوباره ایراد گرفت بش بگو ناراحتی یا نمیرفتی یا به خود صابخونه بگو 

شما از کدوم قرص میخوری؟

ال دی...خیلی بده ی بار بخاطر کیست مجبور شدم نه ماه پشت هم بخورم کارم به خودکشی رسیده بود

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
2810