2777
2789

نه  بذار یخچال هیچی نمیشه فقط ظرفش در بسته باشه  واسه فریز هم تو قوطی نوشابه لول کن بنداز و پرش کن بذار فریز شه موقع استفاده قوطی رو ببر

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیجوشونم برگ دلمه که میخرم همون روز مایع دلمه رو درست میکنم میزارم فریزر دلمه ی اماده رو مثلا ۵۰ تا یهو درست میکنم بعد که مهمون دارم به عنوان غذای نوع دوم میزارم درست میکنم هم روز مهمونی خسته نمیشم هم با کلاسه 

شمام اگه میتونی درست کن بچین قابلمه بزار یخچال فردا عروب سسشو درست کن بزار رو گاز دم بکشه 

اگه نمیتونی برگا رو بزار ظرف دردار و بزار یخچال فردا صبح درست کن

من نمیجوشونم برگ دلمه که میخرم همون روز مایع دلمه رو درست میکنم میزارم فریزر دلمه ی اماده رو مثلا ۵۰ ...

مرسی عزیزم ی بارم میگی مواد لازمشو

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗

برنجتو بجوشون ولی زیاد مغز نداشته باشه یه کوچولو 

اگه پخته هم‌تو یخچال داری میشه 

سبزی دلمه که معمولا معطرهان 

لپه جدا بپز 

پیاز داغ و گوشت چرخ کرده و زردچوبه و ادویه و یکم رب

با هم تفت بده نمک بزن بپیچ تو برگ 

مواد سسشم من اینا رو میریزم خوشمزه میشه رب و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه و شکر و سرکه 

البته ربش خیلی خیلی کم نه مثل سس مرغ ها 

در حد یکی دو قاشق که شل درست کنی فقط بریزی اطرافش و روش اگه ربش زیاد بشه طعمش خوب نمیشه