2777
2789
عنوان

چطور به بچه ي ١٤ ماهه ياد بدم خودش بخوابه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 18 پست
بله شير خودمو مي خوره ..از چند ماهگي ميتونه ياد بگيره خودش بخوابه ؟ بدون شير بدون تكون ..اخه كل ...

تا دوسالگی که میخوای شیر بدی همینطوره

یه چیز عادیه خیلی بچه ها اینطوری میخوابن میگم الان پسر من دوسال و پنح ماهشه با شیشه میخوابه حتی شده توش آب بریزم شیشه باید تو دهنش بزاره بخوابه

چیز بدی نیست...  از خجده ماهگی کم کم شیرشو کم کن شبا خستش کن که بیهوش بشه

البته اگه ظهرا نخوابونیش شبا بهتر میخوابه

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
خدا رو شكراين قدر انعطاف پذير و خوبه پسرتون .يا شما خيلي قاطع و خوب باهاش صحبت كرديد كه قبول كرده .

مرسی،گلم... آره خداروشکر اخلاقش یه جوریه که به چیزی،خیلی گیر،نمیده چون میدونه گریه هم بکنه من تحویلش نمیگیرم و اینکه اکثرا سرشو بایه چیز دیگه گرم میکنم اونو یادش بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا دوسالگی که میخوای شیر بدی همینطوره یه چیز عادیه خیلی بچه ها اینطوری میخوابن میگم الان پسر من دوس ...

ممنونم ار راهنماييتون .. واقعا نمي دونستم چيكار كنم.. از فردا اين كارا رو انجام ميدم ♥️ ممنونم كه وقت گذاشتيد

ماييم كه بي هيچ سرانجام خوشيم 🦋
ممنونم ار راهنماييتون .. واقعا نمي دونستم چيكار كنم.. از فردا اين كارا رو انجام ميدم ♥️ ممنونم كه وق ...

فدات عزیزم نگران نباش ... بچه رو هرجور یاد بدی عادت میکنه

من و شوهرم خودمون تا چهار و پنج صبحم بیداریم ولی پسرم زمستونا یازده شب و تابستونا دوازده به بعد میبرم تو رختخواب برقارو خاموش میکنم تا بخوابه...

همین که میگین تاریک میشه میفهمه وقت خوابه خوبه...

من حتی گاهی پسرم اذیت کنه نخواد بخوابه خودمو میزنم بخواب هی صد میزنه محل نمیده میخوابه😜😜😜

2805