2777
2789
عنوان

دخترخاله م دوباره جهیزیه گرفت ،کثثثافتتت !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4877 بازدید | 162 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه از تو میکنه که انقد بهت فشار اومده 😐😑

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

اسپند دونه دونه اسپند سی و سه دونه و.......

ایییول 😂😂😂

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

ظرف یه روز این همه خرید ! الان 2تا خونه دارن ،سرویس رو تختی هم خرید !

خوب تو چکار داری ؟؟؟؟مگه از جیب تو زدن؟ مگه مال تورو بردن خدا بیشتر بهش بده ب خدا دادگان ستیزه مکن وای خدا حرص می خورم از دست امثال تو ناراحت نشی ها زن داداشم هم کپ توه واقعا نمیتونم هضم کنم این حجم از حسادت رو

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍
چه حسودی  نداره یه خونه کرایه ای ته شهر .که حسودی نداره پایینه جاش برن گم شن .

چقدر بد صحبت میکنید...😕

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چه حسودی  نداره یه خونه کرایه ای ته شهر .که حسودی نداره پایینه جاش برن گم شن .

مشخصه الان داری میترکی

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
2810