2777
2789
کسی آخرشو از شبکه های دیگه دیده ؟یا بار اولی که پخش میشه؟
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حوا از یوسف باردار میشه و باده هم از محمت حامله میشه اما واسه اینکه یوسف ولش نکنه الکی به یوسف میگه از تو حامله ام....بعد یوسف که میخواد بره باز با حوا زندگی کنه و برگرده پیش اون درنهایت باده اون جایی که هستند و اتیش میزنه تا حوا بمیره اماااااااااااااااا غافل از اینکه یوسف هم اونجا بوده و در نهایت این یوسفه که بدجور میسوزه و بعد هم میمیره....این جریانات میوفته تقصیر حوا بیچاره و میوفته زندان
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )
خیلی از سایتا نوشته یوسف میمیره؟راسته؟
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....
وای من دوست داشتم بهم برسن ...
حوا هم تو زندون زایمان میکنه چند روز بعدش در اثر خونریزی زیاد میمیره و بچشم که داشته شیرش میداده میمونه زیرش خفه میشه میمیره
askimiz yasayacak...efsane olacagiz...tarihler yazacakdir...yere goge adimizi

بیشتر ببینید