2777
2789
عنوان

🌸 گلاب 🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 96 پست
یکسالی میشه. چندوقت پیش هم یه کم روغن بادام شیرین بهشون اضافه کردم نرم کنندگیش بهترم شد

آهان مرسی عزیزم😍❤

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببين هفته اي دوبار ي دونه سفيده تخم مرغ رو هم بزن تا كف كنه با نصف ليمو ترش بعد كف هاشو به مدت بيست ...

مرررسی عزیزم😍😍😍

واسه جوش های زیر پوستی ماسک بلد نیستید؟

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
قبلش صورت رو با صابون  میشورین

آره عزیزم ایشون از شیر و  گلاب به عنوان تونر استفاده میکنن

قبل از تونر هم باید صورت شسته شده باشه

ولی اگه نظر من رو بخواین به جای صابون صورتتون رو با ژل شست و شوی صورت بشورید

2803
برای کک‌و مک  چه پیشنهادی دارین

ي قاشق غذا خوري ارد نخوچي ي ق چايي خوري عسل ي ق چ زردچوبه ي ق چ گلاب چند قطره ليمو و شير رو بهش اضافه كنيد تا خمير شكل بشه روي صورتتون غير از دور چشم  و تا زماني كه كاملا خشك بشه بيست مين تا نيم ساعت بزارين بمونه بعد با دست خشك دوراني پاك كنيد بدون اب همش پودر ميشه ميريزه و بعد با اب ولرم صورتتون رو بشوريد و با حوله ضربه اي پاك كنيد اين ماسك براي رفع هر لكه اي خوبه فقط هر ١٥ روز يكبار بيشتر نه ي نوع اسكراپ پوسته

آره عزیزم ایشون از شیر و  گلاب به عنوان تونر استفاده میکنن قبل از تونر هم باید صورت شسته شده ب ...

نه عزيزم من به جاي همه چي استفاده ميكنم ببخشيد شايد نتونستم منظورم رو درست توضيح بدم

2804
مرررسی عزیزم😍😍😍 واسه جوش های زیر پوستی ماسک بلد نیستید؟

قبل از رفتن به رختخواب، یک مقدار کمی خمیر دندان سفید کننده رو روی جوش ها بمالید،و بزاريد  تا تمام طول شب بماند.
صبح،صورتتون رو با اب ولرم بشوريد
این کار رو تا زمان رفع شدن جوش ها ادامه بدين
نه عزيزم من به جاي همه چي استفاده ميكنم ببخشيد شايد نتونستم منظورم رو درست توضيح بدم

ینی ب جای مرطوب کننده و آبرسان و... 

چه جالب 😍❤

2805
قبل از رفتن به رختخواب، یک مقدار کمی خمیر دندان سفید کننده رو روی جوش ها بمالید،و بزاريد & ...

مرسی عزیزم😍😍😍

2801