2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویدا جون من نان 3 میدم

اون موقع هم که شیر خودم رو میخورد نان هم بهش میدادم
من تا حالا اس ام ای پروگرس ندادم
❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️
سلام پرند جان
من تقریبا ماه پیش واکسن 18 ماهگی پسرم رو زدم.یکی به دست یکی به پا میزنن. دستش موردی نداره ولی پاش خیلی دردناکه . پسر من که روز اول نمیتونست پاشو زمین بزاره . خیلی هم گریه می کرد. ولی از روز بعد تقریبا خوب شد. تب هم نکرد.البته این بستگی به بدن بچه داره. به هرحال فقط درد پا اذیتشون میکنه . تا چند روز هم لنگ میزنه . موردی نداره نگران نباش.
پسرم ،برای سفید ماندن دفتر غمهات تمام تلاشم رو میکنم
سلام دختر من 2 سال 4 ماهش شد خیلی شیطونه و کلی باید انرژی بذارم براش دوستان نی نی های شما خوفن کلی از هم دور شدیم اما من با بعضی از مامان های 90 تو ف ی س ب و ک دوست هستم دلم برا بقیه تنگ شده

یادش بخیر هر روز سونو میرفتم جنسیتش یه ماه پسر بود یه ماه دختر یادش بخیر یکی یکی زایمان کردیم و غیبمون زد خلاصه دوست جونا بیاید باهم یه دوره دیگه حامله بشیم دوره همی خیلی خوبه

دوستون دارم اگه با من کار داشتین من این تاپیک هستم همیشه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=468613&PageNumber=414
شریف ترین دلها ، دلی است که اندیشه آزار کسی در آن نباشد ... زرتشت

2810