2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست
نه مونا جون باید یکیشو بدی فرقی نمیکنه دکتر شاه فرهت به شایلین آد دادش من میریزم توی قاشق بهش میدم شایلین هم خیلی قطره دوست داره

سپیده شایلی خیلی خوب وزن گرفته خوش به حالت باشه حتما میخورم البته من مقدار شیرم خیلی خوبه ولی شاید به قول تو شیرم جون نداره

من امروز جرات کردم و پای شایلین رو تنهایی شستم مونا نگران نباش سرما نمیخوره روزی یک بار سعی کن بشوریش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکم بند بیشتر از سه هفته نباید ببندین. عضلات شل میشن

برای زایمان طبیعی یه پیرهن گشاد میدن مال من صورتی بود و بلند تا وسط ساق پا
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
در ضمن طبیعی ها باید بلافاصله شکمشونو ببندن که من نبستم. و گاهی میبستم نه همیشه

سزارینی ها سه هفته بعد وگرنه چسبندگی میاره
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
هانا جونم............ 44 روزه
...............
من هنوز خونریزیم تموم نشده حوصله ام ندارم برم دکتر
.........................
منم آ د رو بزور میدم دخملی بخوره
.......................
تینا جون من هندونه می خورم و هانا اسهال نمیشه
من آد رو میریزم تو سر شیشه دخترم با آب رقیق میکنم میخوره
تینا ........42 روزه

دوستان سلام من هم یه سئوال داشتم ...میگن بعضی ها سر چله بچشون پری میشن کسی اینطوری شده ؟؟؟

من دلم باد کرده احساس میکنم میخوام پری بشم لکه بینیمم قط شده اما هنوز ببخشید ترشحاتم یکم پر رنگه لازمه بریم دکتر و تست پاپ اسمیر بدیم یا بیخیالی طی کنیم ؟؟؟

سئوال دیگم اینه که من کلا 14 کیلو اضافه وزن داشتم هفته اول بعد از زایمان 10 کیلو کم کردم و تا الان همون 10 کیلو کم شده دلم نمیخواد چاق بمونم تا کی وزن کم میکنیم یا باید ورزش کنیم تا کم بشه ؟؟؟شماها چی کار کردید یکم توضیح بدید

من شکمم زودی جمع شده فقط یکم پوست زیر نافم هست ولی چون ترک داشتم یکم بد ریخته ههههههه فعلا هم ببخشید دوست نداشتم پروژه داشته باشم چون هم میترسم هم خجالت شماها چی ؟؟
چه دعایی کنمت بهتر از این ***که خدا پنجره باز اتاقت باشد
مرسی فانوس جونم

من قبل از 40 روزگی رها چند روز خونریزیم قطع شد دوباره شدید شروع شد هنوزم ادامه داره کرکنم پری شدم واقعاهم خسته شدمممم

منم پروزه نداشتم.....

منم 3 کیلو از اضافه وزنم مونده وشکمم خیلی شل شده چون زایمان طبیعی بودم دکترگفت شکم بند نبندم....