2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست
مرسی مونایی جون
راستش اول این سوال رو تو تاپیک مامانای خردادی پرسیده بودم برای همین نوشته بودم تاپیک سنگینه شرمنده
شیر خوردن نی نی ما خیلی طول می کشه گاهی تا دو ساعتم می شه آخه وقتی شیر می خوره شروع می کنه به پیپی کرده وقتی هم پاشو می شورم به خاطر پیی حتما باید بعدش شیر بخوره اینه که می افتیم تو یه دور شیر پی پی شیر پیپی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم تقریبا" همین پروسه برام تکرار میشه . اما بیرون نمی رم .
البته من فعلا" خونه ی مادرم هستم . شاید برم خونه ی خودم اوضاع فرق کنه ...

یعنی بعد از هر بار مدفوع می شوری کوچولوت و ؟ پسر یا دختر ؟
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
مامانا شماها مغز بادام . پسته . فندوق . بادام هندی و گردو میخورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی میدونه اینها باعث نفخ میشه یا نه

لطفا بگید چی باید خورد و چی نباید خورد که نی نی هامون دل دردنگیرن و شیرمون زیاد بشه
پانته آجان ازشب اول همسرم رفت یک اتاق دیگه خوابید اگه بودم کاری ازدستش برنمیومدوزابرا میشد!من ودخترم روتختمون میخوابیم تازگی وقتی خوابش میبره میزارمش توتخت پارکه کنارتختمون تاعادت کنه وهمسرم بیاد تویک اتاق بخوابیم
سلام به مامان های تازه منم مامان بهمنی هستم
مونا جون اومدم بهت هزارتا تبریک بگم به خاطر مادرشدن ای جونم بهراد نار رو دیدم انشالله همیشه خوب باشی
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
تینا جون به اون میگن پنیر یه دکتر میگفت مواد مفید شیر جذب میشه پنیر باقیمانده اش هست خیلی هم خوبه بالا بیره پنیر رو گاها رو دلشون هم میمونه گریه میکنن بعد که برمیگردونن اروم میشن
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
2810