2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست
سلام دوست جونا،
ایشالا همتون خوبه خوب باشین و با نینی ها حال کنین
بچه ها وقتی مدفوع نینی سبز میشه اشکالی نداره من از دکتر آراد پرسیدم گفت مدفوع سبز و زرد هیچ اشکالی نداره ، قدیمی ها میگفتن سرما خورده ولی هیچ ربطی نداره و هر دو حالت طبیعی است.
الان آراد 63 روزش است و معدش روزی یکبار کار میکنه - دکترش گفت که تا دو روز هم اگر کار نکنه هیچ اشکالی نداره.
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه ها چیا باد داره که نباید بخوریم ؟
جز حبوبات و پیاز و بادمجان و ... ؟
هندونه باد داره ؟ خیار چطور ؟
سردی نباید بخوریم ؟
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
سلام به همه مامان گلا.
خداروشکر که همه نینها سالم دنیا اومدن.

گلناز جون بهتره وقتی همسرت یا کس دیگه ای پیش هست بری حموم یهو میبینی بچه گریه میکنه و تو تو حمومی.

غزل جون سکسکه طبیعیه به مرور زمان کمتر میشه.قدیمیا میگن خوبه یعنی بچه داره چاق میشه.دکترا هم همه میگن طبیعیه و کاری نباید کرد براش.

در مورد شیر سیر و پیاز خام نخورین که شیر رو بدبو میکنه و نی نی نمیخوره.
غذاهای نفاخ هم سعی کنین نخورین البته اگه میبینین بچه دلدرد میگیره چون دکترها میگن همه چی بخورین مگه بچه حساسیت داشته باشه.

سپیده جون لبنیات بخور عزیزم.فقط در موردی که بچه حساسیت داشته باشه نباید بخوری که علایمش دیدن خون تو مدفوع بچه هست.

اضافه وزن نی نی هر ماه 700تا 1 کیلو خوبه.کمتر و بیشتر هم میشه البته.ولی نرمالش اینه.

در مورد رنگ مدفوع هم دکتر یونا گفت مشکلی نداره.

مونایی جون هندونه باد داره.خیار فکر نکنم.

یونا البته دلدرد نداره خداروشکر ولی من هم خیلی غذام رو رعایت کردم.بعداز غذا هم یه دارو از عطاری گرفته بودم یه مدت اون رو میخوردم برای نفخ.شربت دایمتیکون هم میخورم اگه غدای نفاخ بخورم.میتونین از دکترتون بپرسین.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
مونایی جون در مورد نماز هم که حکم مخصوص خودش رو داره باید غسل استحاضه یا نفاس بکنی.
اینم یه لینک که شاید به دردتون بخوره
http://www.askquran.ir/showthread.php?t=14459

راستی سردی مشکلی نداره خوردنش.ولی در کل سعی کن اعتدال رعایت کنی اگه خیلی سردی خوردی یه چای نبات بخور بعدش.
البته میگم دکترا به هیچ کدوم این حرفها اعتقاد ندارن.میگن همه چی بخورین.به جز در موارد حساسیت.حالا هر کس خودش بعداز یه مدت دستش میاد.
سلام خوشکلاااااااااااااا

چه تاپیک باحالی................من هزار تا سوال دارم

بچه ها نی نی های شما هفته ای چقدر وزن اضافه میکنن؟.تو یه ماه چقدر اضافه کردن؟........شیر خشک میدین؟

از کجا میفهمین شیر خودتون کافیه..من وقتی سینمو میدوشم با هزار زحمت نیم لیوان پر میشه.به نظرتون کافیه؟

از کجا بفهمم که نیاز به شیر کمکی نیست؟

نیکا توی یه ماه 1200 گرم اضافه کرد که دکتر گفت خوبه ولی من هنوز دلم راضی نیست

راستی نیکا خیلی خیلی زور میزنه و به خودش فشار میاره سرخ میشه به همین خاطر نافش ورم میکنه.خیلی نگرانم

راستی با آروغ زدنش هم مشکل دارم.خانم وقتی شیر میخوره و میخوابه به هیچ عنوان آروغ نمیزنه به همین خاطر همش به خودش میپیچه

راستی از پوشک بگین.چه مارکی میخرید؟.من همش اوی بی بی گرفتم...پمپرز گیرم نمیاد
مریناز جون دکتر به من گفت اگه روزی حداقل 6بار ادرار میکنه یعنی شیرت براش کافیه.
وزن نیکا هم که خوب رفته بالا ماشالله.نگرانی نداره.
در مورد اروغ وقتی شیرش میدی سریع بگیرش بالا تا بزنه.بعضی بچه ها هم دیر میزنن باید حوصله داشته باشی.

من پوشک پمپرز میگیرم و راضی هستم.
بووووووووووووووووس برای مامانا
بچه ها چی میخورید شیر زیاد شه؟

من که اگه کم بخورم و نخوابم اصلا شیر ندارم..........اینم شده عذاب روحی واسم.شدم یه ماشین مکانیکی همش باید یه چیزی بخورم و بخوابم تا شیر داشته باشم به این ورووجک بدم
ممنون افسون گلم ؛
بهراد 3 شبه دل درد میگیره .
دو شب اول برای هندوانه بود که من نمی دونستم . اما امشب و نمی دونم . به شیر ربطی نداره ؟ یا مولتی ویتامینش ؟
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
2810