2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست
باز هم سلام

من هم اگر باد گلو بردیا رو نگیرم خیلی بی قراری میکنه

بردیا هم 6 تا 7 دفعه پی پی میکنه گاهی هم بیشتر تا 15 بار هم دکترش گفت طبیعیه

البته پوشک عوض کردنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام موناییجون بازم تبریک!تعداد پی پی نی نی ها در اوایل تولد زیاده و تا 10 بار در روز طبیعی!
برای این که زیر سینه نخوابن حتما لباس هاشون رو کم کنین و کلاه سرشون نباشه اگه موثر نبود بادست و پاشون زیر سینه بازی کنین تا هوشیار بشن!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
سلام به همگی و البته مونایی عزیز

من 37 هفته و 4 روزمه و شدیدا منتظرم ببینم پسرکم کی می یاد؟

یه سوالی! بعد از مرخصی از بیمارستان با وجود زخم ناف بچه حمامش می شه کرد؟ منظورم اینه که آب به نافش بخوره مشکلی نداره؟ شما ها چند وقت یکبار نی نی هاتون رو حمام می کنید؟ ناف تا بیفته نگهداری خاصی داره؟
سلام
.......................
هانای من هم زیاد پی پی می کنه
.....................
خیلی تیکه تیکه شیر می خوره اگه بیدار باشه همش دهنش بازه و شیر می خواد
.......................
خیلی سخت می خوابه حتی موقع هایی که خستست
.......................
منم رو نافش هیچی نذاشتم
بعد 3 روزم بردم حموم به خاطر واکسنی که زده بود
سلام به همه دوست جونا خوبین؟؟؟؟ مونا جون ممنون واسه این تاپیک خوب و مفید... تبریک به همه مامانای گل...
منم با پی پی امیر علی مشکل دارم ولی مامانم میگه تا 40 روزگی طبیعی...
امیر علی من فک کوچولوش خیلی زود خسته میشه و زیر سینم خوابش میبره نی نیای شما هم همین طورن؟؟؟؟
شما شیرتون خوبه ؟؟؟؟؟ به قول قدیمیا رگ میکنه؟؟؟؟؟؟؟ واسه من که تا الان این اتفاق نیفتاده؟؟؟؟؟ خیلی نگرانم نکنه امیر علی چیزی نخوره؟؟؟؟؟
مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...
سلام گلی خوبی؟؟؟؟؟؟؟
امیر علی هم خیلی دیر باد گلو میکنه؟؟؟؟؟؟ اما ممنه شایلی عزیزم گاز معده دفع کنه اگه اینجوریه اثلا نگران نباش از باد گلو خیلی بهتره ... چون امیر علی اینجوریه... و دکتر فرهت گفت خیلی خوبه ... مهم اینه که باد تو دلش نمونه تا دل درد بشه...
مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...
سلام منم بازی...........نینی منم 24 فروردین به دنیا اومده..........من هر شب اویسا رو میبرم حموم خیلی خوشش میاد شبم راحت میخابه
عشق 2 حالت داره ...عشق مادر به فرزند...، عشق خدا به بنده....... بقیه ش تاثیرات هورمونیه ..

Lilypie Third Birthday tickers
2810