2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی سریع حرکت میکنم جای بخیه هام میسوزه

مونا واسه برفک بهراد دکی بردیش؟.....وقتی شیر میخوره اذیت نمیشه؟

بچه ها شایلین هنوز روز و شبشو پیدا نکرده شبا بیداره و روزا میخوابه چی کار کنم ساعت خوابش تنظیم بشه

کمک...........
منم تا وقتی که خونه مامانم بودم روزی یک بار شایلین رو میشستم ولی از وقتی اومدم خونه خودم میترسم بشورمش ولی شستن خیلی خوبه طفلهای معصوم گناه دارنراستی مونا رفتی خونه خودت یا نه؟؟؟؟؟؟؟
مونایی جان در مورد ختنه سوال کرده بودی

من بردیا رو دیروز بردم ختنه کردم. اولش یه آمپول به پاش زدند که 2.3 دقیقه گریه کرد. بعد آروم شد

بعدش اومدن بردنش و حدودا نیم ساعت بعد که آوردنش انقدر گریه کرده بود حال نداشت دیگه. همونجا بهش شیر دادم بعد از شیرش شروع کرد به گریه. بیمارستان و گذاشته بود روی سرش.... توی ماشین که اومدیم خوابید. ولی باز به محض رسیدن به خونه شروع کرد به گریه کردن. انقدر گریه کرده بود که صداش گرفته بود و پلکاش ورم کرده بود.

تقریبا تا ساعت 12.1 گریه می کرد بعد که خوابش برد و ساعت 4 بیدار شد دیگه خوب شده بود.

دکتر بهشت قطره استامینفون داده بود که اگه بی قراری کرد هر 4 ساعت 8 قطره بهش بدم .من تا ساعت 9 دیشب بهش می دادم. اما دیدم آروم شده قطع کردم

الان هم پانسمان هست روش. هر 4.5 ساعت پانسمانش و عوض می کنم و گفته تا 48 ساعت هم نبایدآب بهش بخوره

روش ختنه اش هم حلقه بود.اما این که می گن اولین ادرار بچه رو خیلی اذیت می کنه در مورد بردیا این طور نبود و خیلی راحت ادرار کرد . البته چند ساعتی طول کشیدتا ادرار کنه

آخی بمیرم خاطره جون طفلی بچه چقدر اذیت شده . واااای فکر کنین هرچقدر دیرتر بچه ها رو ختنه کنیم چقدر بیشتر درد میکشن - الهی بمیرم - خداکنه دکتر آراد زودتر اجازه ختنه بده . بمیرم براش

گلناز جون شایلین چهل روزش شده؟ معمولا میگن بعد از چهل روز خواب بچه ها بهتر میشه. اگر چهل روزش گذشته باید سعی کنی عصرها بیشتر بیدار نگهش داری تا شب رو خوب بخوابه - یه راه دیگه هم که میگن بچه راحت تر میخوابه اینه که قبل از خواب ببریش حمام .

مونایی به من گفتن یک هفته طول میکشه تا حلقه بیافته
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
سلام به همه مالمان ها ببخشید من یه مدت نبودم!مرمر جون من چرا تولیستت نیستم!گریههههههههههه
من سید یاسین و قتی 12 روزه بود ختنه کردیم به روش لیزری کلیات کار مثل سنتی هستش لی به جای نخ بخیه جاش ور با لیزر میسوزنن بدون خونریزی من که خیلی راضی بودم کارش خیلی تمیز بودم قیمتشم خوب بود!یاسین همون ساعت های اول یکم گریه کرد همین که اومد تو بغلم شیر خورد اروم شد خوابید دیگه هم گریه نکرد مگر اینکه پاشو به هم میزد!که منم پاشو بستم!هههههههههههه
من اوایل بهش اینفاکول میدادم الان گریپ میکچر!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
من سید یالسین رو بعد چهلم دیگه خودم با شوشو حمام میبریم البته هر بار خونه مامانم باشم مامانم حمامش میکنه!هههههههههه البته بعد هر بار پی پی می شورمش!نگران اسهال نباشی بچه های زیر 3 ماه اسهال نمیشن!این رقیق بودن مدفوع طبیعی هستش به مرورو زمان سفت تر میشه ودفعات دفع مدفوع هم کم میشه به روزی یه بار یا حتی دوروز یه بار میرسه!
من پای سید یاسین رو گاهی هم کرم موستلا میزنم !کلاراضیم!
من از پوشک کن به به استفاده میکنم الان سایز 3 میبندم!اوایل نیو برن پمپرز گرفته بودمبچه های مشد برای تهیه پوشک اگه براتوئن مقدوره برین چهارراه شهدا اونجا خیلی قیمت هاس مناسب تر از پروما وکیان سنتره همه مارک وهمه سایزم دارن!من کن به به 60تایی (سایز2)خریدم 12 تومن!
نگران وز ن گیریشون نباشید 500 گرم در ماه طبیعیه!وزن گیری به وزن اولد تولد مربوطه !میتونین توهمین سایتم تو نومدار رشد وزنشون رو حساب کنین!
سید یاسین تو دوماهگی شده 5600 با قد 57 !
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
مرمر جونم سلام گلم...دلم خیلی واست تنگ شده عزیزم......اول هر دعایی هستی خانمی..فراموش نمیشی !

عزیزم من پیشنهاد میدم بالش بارداری نخر کاربرد آنچنانی نداشت ولی بالش شیر دهی عالیهههههههههه

حتما ایشالا بالش شیر دهی رو بخر.من جونم به اون بسته است...ولی راستشو بخوای بالش بارداری استفاده چندانی نداشت!