2777
2789
عنوان

اونهایی که دختر نوجوان دارید بیایید همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 17168 بازدید | 80 پست

دختر من هم سال آخرشه وساله دیگه کنکورداره تا میخام در مورد کنکور یا درسش صحبت کنم فوری داد میزنه میگه تو کار من دخالت نکن خودم میدونم چکار کتم نمیدونن که مادرا چقدر نگران آینده اونان 

تغییر از کاربری که روزی صدتا تاپیک میزد و غر میزد به یه دختر آروم و بی سر صدا😁😂
بزرگترین اشتباه همینه.به نظر من برا خودتون وقت بذارید.بعد از کارهای ضروری خونه .اینجوری اعصابتون آرو ...

آخه متاسفانه خونه پر مهمانی هم دارم بیشتر وقتها از شهرستان خانواده خودم میان چند روزی هستن یا همینجا دوست و آشنا زیاد داریم رفت وآمد میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من هم سال آخرشه وساله دیگه کنکورداره تا میخام در مورد کنکور یا درسش صحبت کنم فوری داد میزنه میگ ...

من اتفاقا"روی درسش براش سخت نمیگیرم به خودشم‌گفتم ببین دوست داری بخون دوست نداری نخون نفع وضررش به خودت میرسه اول خودمو براش مثال زدم گفتم ببین من دانشگاه نرفتم هیچی هم نشدم ولی خاله هات که درس خوندن شاغل شدن دستشون تو جیب خودشونه راحت خرج میکنن مثل من حسرت همه چی تو دلشون نیست منتظر باشم کی بابات دلش بخواد بخره دلش نخواد نخره

من که تا اون موقع فکر کنم دور از جون شما یا تیمارستان باشم یا قبرستان 

دورازجون عزیزم

البته حال وروزمن کم ازیک بیمارروانی نداره باورکن

هرروزدرحال گریه کردن وغصه خوردن

دخترشماچندسالشه؟

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
دورازجون عزیزم البته حال وروزمن کم ازیک بیمارروانی نداره باورکن هرروزدرحال گریه کردن وغصه خوردن د ...

خدا خودش بهمون صبر بده و بچه هامونم به راه راست هدایت کنه دخترم ۱۴ سالشه عزیرم

من اتفاقا"روی درسش براش سخت نمیگیرم به خودشم‌گفتم ببین دوست داری بخون دوست نداری نخون نفع وضررش به خ ...

من بعد از ۱۸ سال ناباروری خدا این دختر بهم داد  نمیدونید چقدر برای اون آرزو دارم دلم میخاد توی آینده موفق باشه بخدا  هر کاری بتونم براش بهترینا را انجام میدم

تغییر از کاربری که روزی صدتا تاپیک میزد و غر میزد به یه دختر آروم و بی سر صدا😁😂
گوشی رو که هرچی تقلا کرد براش بخریم به هیچ عنوان قبول نکردیم دوسال یر این قضیه خیلی درگیری داشتیم ول ...

یعنی من مطمئنم که بچه ای تو شرایط دختر شما چقدرشرایطش سخته.نه فقط به خاطر گوشی نداشتن بلکه به خاطر دیدگاهتون.یعنی کل مدرسه دختر و پسر من رو بگردی بعید می دونم کسی باشه گوشی و تلفن همراه نداشته باشه.دختر من می ره تو اطاقش می گه مامان ساعت مثلا ۹ با بچه ها قرار داریم.بعد ساعت ۹ می بینم صدای غش غش خندش میاد دارن چندتایی با دوستاش تصویری حبت می کنن.دخترای خوب و خونواده دارین می شناسمشون.کی گفته گوشی داشتن بده.فقط باید کنترل باشه روش.آخه رفت دانشگاه می خواین گوشی مدل بالا بخرین!!!!

موضوع فقط گوشی نیست این حرف نشون می ده چقدر طرز فکر بسته ای دارید.

یعنی من مطمئنم که بچه ای تو شرایط دختر شما چقدرشرایطش سخته.نه فقط به خاطر گوشی نداشتن بلکه به خاطر د ...

اتفاقا" یه مشاور بود توی سخنرانیهاش که گوش میکردم ایشونم با داشتن  گوشی مخالف بودن حتی تلوزیون رو فقط یک ساعت در طول شبانه روز میگفتن بچه ها استفاده کنن ولی خب چون شهر ما جز مناطق محروم هست و جای دیدنی و تفریحی نداره برای تلوزیون محدودشون نمی کنیم 

اتفاقا" یه مشاور بود توی سخنرانیهاش که گوش میکردم ایشونم با داشتن  گوشی مخالف بودن حتی تلوزیون ...

اتفاقا می گن تلفن هم فقط واسه استفاده ضروری هست نه گپ زدن.درست می گن؟اگه شما و دوستتون مثلا روزی فوقش ۱ ساعت گپ بزنید کار بدی کردین؟

مشاور نا آگاه بوده.من برنامه روان شناسی زیاد گوش می کنم مطمئنم همچین چیزی که بگیم تلفن همراه بد هست نداریم.آخه با چه استدلالی؟!

2810