2777
2789
عنوان

اونهایی که دختر نوجوان دارید بیایید همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 17168 بازدید | 80 پست

ولله دهتر من که ۴ سالشه سرکش و نافرمانه و خییلللیییی لجبازه، خدا به دادن برسه به نوجوانی برسه 😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

تو سن بلوغن دیگه،من خودم خیلی لجباز شده بودم هرچی بابام یا مامانم میگفت برعکسشو انجام میدادم،الان ۲۱ سالمه خجالت میکشم از رفتار اونموقم

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم خانواده خودم هم خانواده پدرش روی پوشش و اعتقادات خیلی اهمیت میدیم نه اینکه حتما"باید چادر بپوشیم ولی خب با مانتو هم حجابمونو داریم ولی دخترم بیشتر دوست داره جلف بپوشه خب اینجور چیزا رو نمیشه بهش آزادی کامل داد باید کنترل کرد 

چرا  مگه چکار میکنه

تمام 19سال زحمات من روبه بادداد

یه مدرسه خوب(تیزهوشان )یه رشته خوب(تجربی )باعلاقه زیادناگهان پیش دانشگاهی گفت میخوادزبان بخونه اون هم بامعدل20نهایی سوم

وحالاترم سوم زبانه

وازیک دختربسیارباادب وبااخلاق وقانع شده یه دختربی ادب وسرکش وپرهزینه وپرخرج

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

منم ۱۷سالمه اصن سرکشی نکردم همیشه اروم بودم لجبازی مکردم وقتی این موردارومیبینم حس میکنم شبیه هم سنو سالام نیستم گاهی حتی فکرمیکنم پیرم

میرسه اون روزی که ازشادی اشک بریزم💫✨😇
دقیقا همین خشم ما بچه ها از پدر مادرا کلی اذیتمون کرده منکه خشممو با روان درمانی کمرنگ کردم از پدرم ...

میشه بیشتر توضیح بدی عزیز یعنی خودت با مشاور در تماسی ؟؟یا دخترتونو میبرید؟؟

من همین الانشم با پدرم توی تضادم تازه ۲۶ سالمه

من همیشه به پدرش میگم که تو هدفت درسته ولی راهی که برا هدفت انتخاب میکنی درست نیست .کلیت حرفاش درسته ها ولی اینقدر با خشونت و تحقیر با دخترم حرف میزنه که من به جای دخترم قاطی میکنم

دقیقا همین خشم ما بچه ها از پدر مادرا کلی اذیتمون کرده منکه خشممو با روان درمانی کمرنگ کردم از پدرم ...

به خودمون ظلم میکنیم فقط

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
دقیقا.اینقدر که می فهمن .والا

بله دقیقا!

هم اینکه خیلی الان بچه سالاری هست! تقابل باهاشون باعث شکستن حرمت مادر و پدر میشه...

رفتار دوستانه خیلی بهتره! من خودم مامانم باهام دوست بود،خداروشکر هیچوقت بدون اطلاعش کاری نکردم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
تمام 19سال زحمات من روبه بادداد یه مدرسه خوب(تیزهوشان )یه رشته خوب(تجربی )باعلاقه زیادناگهان پیش دا ...

اتفاقا" دختر منم راهنمایی نمونه میخونه از وقتی این مدرسه اومد خیلی زبون دراز شده نمیدونم اقتضای سنشه یا دوستاش خوب نبودن چون از فعالیت مدیر مدرسه شون که راضی هستم 

2810