2777
2789
عنوان

یکی بیاد دلدلریم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احسان
+1 1392/12/10 4:47 ب.ظ

بازم از همگی دوستانی که تبریک گفتن خیلی خیلی ممنونم
............

ترنم خانم تو همون تاپیک اسپرم صفر اگه خونده باشید بعد از عملی که کردم تعداد از صفر رسید به سه میلیون اما تحرک پایین بود و موروفولوژی که دیگه خیلی کم، برای همین باورمون نمیشد که حاملگی طبیعی رخ بده بعد از مثبت شدن جواب هم دوباره آز دادم که ایندفعه شده بود شش میلیون و تحرک هم 50 درصد اما مورفولوژی همچنان 1 درصد .
بعد از خواست خدا که عامل اصلی هست من فکر میکنم چون این سری چون خانم استرس کمتری داشت و باشگاه می رفت و بافندگی می کرد و فکرش رو هم نمیکرد(بر عکس قبلا که بیشتر تو خونه بود و غصه میخورد)، این اتفاق افتاد در صورتیکه آخرین باری که میکرو کرده بودیم خانم دو هفته تقریبا استراحت مطلق داشت اما نشد.......جالب اینجاست که می خواستیم بعد از عید برای میکرو چهارم اقدام کنیم و دلمون خوش بود چون ایندفعه چند تا دونه اسی پیدا شده دیگه جنین فریزی داریم در صورتیکه در میکروهای قبلی چون با بیوبسی اسی میگرفتن بزور دو تا جنین تشکیل می شد و کار به فریزی نمیرسید که خدا خواست و کار به اونجا نکشید
مهسا
+2 1392/12/5 11:49 ب.ظ

سلام گلم
تبریک میگم عزیزم
تمنا جان اسپرم شوهر من صفر بود و خودمم تنبلی تخمدان داشتم
همون ماهی که دکتر جوابمون کرد
اما امیرالمومنین و امام رضا واسطه شدن تا خدا یه دونه از امانتاشو به منم بده
ناامید نباش گلم
وقتی دکتر منو جواب کرد.زبونم بند اومده بود و فقط اشک میریختم
گوسفند پسرمو نذر کردیم و پولشو دادیم به حرم که اونا گوسفند بگیرن برای غذای اونجا
شیر و کیک هم شب علی اصغر میدیم
عزیزای دلم اینا خیلی مهربونن تورو خدا ناامید نباشین
اون بنده خدا که متاسفانه بافت بیضه همسرش اصلا اسپرم تولید نمیکنه و داره برایه درمان تلاش میکنه
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
اره خدا بخاد این چیزا معنی نداره
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
اگه اصلا درمان هم نشه مشکلی نیست دنیا که به آخر نرسیده بعضی وقتا خوشی می زنه زیر دلمون قدر یه عالمه چیزائی که داریم و نمی دونیم و همش گیر اونی هستیم که نداریم همه چیز رو به جز یکی داریم . اما فقط دنبال همون یکی هستیم قدر چیزائی که داری رو بدون شوهرت رو تحت فشار نذار خسته ش نکن نمی گم تحملش کن حتی اگه دوست داری ازش طلاق بگیر اما دیوونش نکن زندگیشو تیره و تار نکن روانیش نکن خیلی از حرفائی که می زنی و اون بهت قول می ده که حلشون کنه ، فقط توی حرف براش راحته ، و برای راحتی توئه که می گه اما از درون ، فقط خدا می دونه که چی می کشه . من دلم برا شوهرت می سوزه و احساس می کنم که خیلی داری اذیتش می کنی .
به فروشگاه من سر بزنید www.lahijmarket.ir