پارسینا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 2528 عنوان می خوام فال بگیرم 265 بازدید | 39 پست سلام دوستانی که قرار شد براشون استخاره کنم نیت کنن به ترتیب میگیرم و جوابشو می فرستم 1398/05/23 | 22:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمههههه۷۵۷۱ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 برا من یکی بگیر بی زحمت 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
کاکایو عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 2915 من میخوام پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤
marmariiii عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 2509 منم میخوام♥️ ❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
مهرانام عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 6022 من لطفا 💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
یاسی1 عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 3905 برای منم یه فال بگیر😊 با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
گلسرخ24 عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1361 منم میخوام لطفا فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
پارسینا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 2528 دوستان سلام پشت هم نباید استخار زد خوب نیست لطفا دیگه درخواست ندین
گلسرخ24 عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1361 ممنون عزیزم فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست