2777
2789
عنوان

جوش سفید نوک سینه

24710 بازدید | 57 پست

خانوما از دیشب دخترم شیر میخورد درد میگرفت سینه ام نگاه کردم یه جوش سفید زده انگار نوکش،دیگه از اون سینه شیر ندادم کنار سینه ام درد میکنه، تجربه دارید؟عصری میرم دکترم

من پتج ماه  این بلا رو تحمل کردم

الان بری همشون تریاماسیون ان ان و  .....  دو سه تا دیگه میدن

تنها چارش فقط و فقط و فقط 

Mustela ساخت فرانسه برای سینه از داروخانه های بین المللی میتونی میدا کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

حتما دکتر برو و مراقب باش

یک خانمی رو میشناسم که این مسائل رو جدی نگرفت

و در حال  حاضر به سرطان پستان مبتلا شده

(همسایمون است)

من شنیدم که میخوان یکی از پستانهاشو بردارن

نی نی سایت جایست برای دانستن ، گفتگو و آموزش
انتی بیوتیک بخوره باید شیر نده بچه

خیر جانم اینجوری نیست

آنتی بیوتیک هایی مثل اریترومایسین مصرفشون توی شیردهی هیچ مانعی نداره

ماستیت یا همون عفونت سینه زبونم لال میتونه کشنده باشه مگر. میشه آنتی بیوتیک مصرف نکرد

منم طی شیردهیم یکبار سرما خوردم شددددددید یکبار هم سینم ماستیت شد که هر دو بار دکتر متخصص برام آنتی بیوتیک نوشت یکیار سفکسیم یکبار اریترومایسین

2804
حتما آخه دو روز پیشم ویروس گرفتم دوتا سروم زدم تا خوب شدم 

ای بابا😔

اگر سینت شقاش شده باشه یعنی زخم شده باشه و اون زخم عفونت کرده باشه باید موضعی درمان کنی انواع ک مها توی بازار موجوده من موستلا زدم روی شقاش سینم تاثیری نداشت اما به محض اینکه هیدرودرم زدم خوب شد من سینم اصلا نوک نداشت و دخترم خیلی میمکید نوک سینم داغون شده بود یه زخم بزرگ و وحشتناک 2 بار آنتی شقاش هیدرودرم زدم خوب شد

اما خدایی نکرده اگر رگهای شیر عفونت کرده باشه اصطلاحا میگن سینه ماستیت شده و شما حتما باید آنتی بیوتیک مصرف کنی

2805
منم برعکس هیدرو درم میزدم چون عفونت داشت خوب نمیشد

آره هر کدوم روی یه شخص تاثیرات خودش رو داره

من موستلا رو دکترم برام داد چند بار زدم هیچ تاثیری نداشت با اینکه نسخهء پزشک بود و در مقایسه با هیدرودم قیمتش خیللللی بالاتر بود

بعدش خودم سرچ کردم و رفتم داروخانه هیدرودرم خریدم همین که زدم دردش ساکت شد و تقریبا 2 ساعت بعدش روند بهبودی سینم رو با چشمم میتونستم ببینم عالی بود عالی

ای بابا😔 اگر سینت شقاش شده باشه یعنی زخم شده باشه و اون زخم عفونت کرده باشه باید موضعی درمان کنی ا ...

نه شقاق نیست یه جوش سفیده حتما همینه چون کنار سینه ام گوله کرده از شیر درد دارم، 

2801