2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون ابیاش و سبزاش ک مزه .......  لا اله الا الله ... مزه بسیااار عالی میداد ولی من بعدش مث خرس خوابیدم دگ مدل جدیداشو نمیدونم 

نوشابه انرژی زا بخور کل شب بیداری راحت و اسوده ادامس چیه

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

اه ما خوردیم با شوهرم پارسال ک عقد بودیم بعدش تلخ میشه تو دهن چون قندش مث اینک مضر نیست .ولی هیچ تاثیری رو خواب نداشت ما سبزشو خوردیم با طعم سیب . بایو دنت از همه خوشمزه تره

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
بیشتر ببینید
     اون ابیاش و سبزاش ک مزه .......  لا اله الا الله ... مزه بسیااار عالی ...

انرژی زا بهترین مارکش کدومه؟ من بیگ بر گرفتم بیشتر از هایپ روم اثر داشت

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین

ب نظرم بین ادامسا تریدنت بهتره من طعم نعنا و طالبیشو دوست دارم.اکشن اصن خوشمزه نیس من تقریبا رنگ قرمزشو خوردم اولش تند بود بعدشم بدمزه تر شد

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤