این تاپیک با موضوع آشنایی و آموزش شنا توسط گروه آموزشی موج آبی با مدیریت آقای دماوندی راه اندازی میشود. ورزش شنا یکی از محبوب ترین ورزشها در بین اقشار مختلف مردم است. فردی که شنا می کند، نه تنها از این طریق احساس راحتی و نشاط می کند بلکه در اثر شنا کردن قابلیتهای جسمانی خود را از قبیل استقامت دستگاه گردش خون و تنفس، قدرت، سرعت و انعطاف پذیری مفاصل شانه و مچ پا افزایش می دهد. ورزش شنا ورزشی است که از سن نوزادی تا سن کهنسالی میتوان آنرا انجام داد و به طور کلی ورزشی است که هیجان و اضطراب را کاهش داده، عضلات را قوی و محکم کرده و بدن را نرم و انعطاف پذیر می سازد و باعث می شود که فرد انرژیی بیشتری برای انجام کارهای روزانه خود کسب کند.
قهرمان کشور و نجات غریق و مربی بین المللی از کشور بلژیک(IRN-03-004)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من یه بار تجربه خفگی تو آب داشتم همش از اب می ترسیدم اما برای غلبه بهش دارم میرم شنا یاد بگیرم راستش یکم هنوز ترس دارم شاید برای همینه فکر میکنم مشکل از عضلاتمه البته قبلا بدنسازی،یوگا و ایروبیکم میرفتم ولی نمیدونم چرا تو شنا عالی نیستم