2777
2789
عنوان

این چه مسخره بازیه نی نی یااااااااار

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 42 پست
زدم به سیم آخر میخوام هرچی  فحش تو دلمه بدم و برم خیییییلی خر و الاغ تشریف دارید همتون

خر و الاغ خودتی چرا میگی همتون باید میگفتی بعضیا

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زدم به سیم آخر میخوام هرچی  فحش تو دلمه بدم و برم خیییییلی خر و الاغ تشریف دارید همتون

برا یه تاپیک تعطیل شدن؟😐😂

ما روزی شصت تا تاپیکمون تعطیل میشه کلیم میخندیم

شما چرا انقد عصبانی شدین حالا

چیز خاصی که نبوده

خب دوباره میتونید تاپیک بزنید😉😂

💏"You & me 💕make a wonderful "We
2803
حالا مگه هر کی گزارش زد نی نی یار باید بیاد حذف کنه اون تایپیکو؟ شاید یکی مرض داره. ینی نی نی یار خو ...

ده تا گزارش بیشتر بشه  خودش حذف میشه نیاز به نینیار نیست اصن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من تو تاپیکت بودم طرف بیشعور بود اون یکی که داشت خودشو تبلیغ میکرد برای صیغه بودنش 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
2804
با هموناییه که گذارش زدن  خدایی بش حق بده خیلی ادم میریزه بهم

خوب بگه اونایی که گزارش میزنن تاپیکشو ترکوندن همرو جمع میبنده   اینجا بیشتریا کاربرایه خیلی خوبی هم هستن😐

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
2805
من الان میترکم خداحافظ

نه نرو😔

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست
2801