2777
2789
عنوان

شما از این دو تا خونه کدومو میپسندین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 165 پست
نزدیک بودن به خانواده اهمیت چندانی نداره باید خودتون آسایش داشته باشین اونجا محله پایین تره بخاری ...

مرسی از راهتماییت

اره بخاطر بچم تمایل داریم بریم بالاشهر

خونه 90متر باشه هردفعه واسه بیرون رفتن عزا بگیری وغربزنی که وااای دوباره کی این همه پله بره چه فایده داره تواین زمونه بی ماشینی خیلی سخته حیف ماشین که بفروشی محله پایین چه اشکال داره بری فکر نکن هرکی پایین میشینه صرفا خوب نیستن بی فرهنگن یاهرکی بالاترمیشینه خیلی خوبن نه به فکر سلامتی خودتم باش که هیچ چیزی مثل سلامتی باارزش نیست 60متر طبقه دوم عیب نداره چندسالی تحمل کن  پولت بیشتر کن خونه بهتر بگیر قرارنیست تاابد اونجا بمونی 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان تو خونه شخصي ساز هستم و همه يك خانواده هستن طبقات و غريبه بينشون ما هستيم خيلي سخته واينكه من سومم خيلي سختمه پله ها اينكه چهارمه به نظرم برو دنبال يه خونه ديگه

مرسی از راهتماییت اره بخاطر بچم تمایل داریم بریم بالاشهر

💐💐

نمیتونید تو همون آپارتمان طبقه های پایین تر بگیرید که برای پله اذیت نشین؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
😕😕😕حالا شوهرم چشمش مخله رو گرفته هیچ عیبشو نمیبینه

شوهر  دوست منم اون زمان کور بود انگار 

هرچی ما گفتیم گوش نکرد الان پشیمونه ولی پولی نداره که خونشو عوض کنه

باهاش حرف بزن منطقی و دلایلتو بگو و کوتاه نیا نه اینکه دعوا کنیا 

مهربون باهاش حرف بزن

بالاخره راضی میشه

شما خونه میخرید که با دل خوش کنارهم زندگی کنید و سالم

وقتی قرار باشه خونع بگیرید و پله هاش پاها و کمرتونو از تون بگیره چه فایده داره

تازه تو همش تو خونه ای و دلت میگیره اون وقتا که شوهرت نیست چجوری بری سر بزنی به خانوادت

💐💐 نمیتونید تو همون آپارتمان طبقه های پایین تر بگیرید که برای پله اذیت نشین؟

نه قیمتاسون سرسام اوره

خودتون میدونید دیگه اسم بالاشهر که میاد قیمتاشون نجومی میشه

اینم به زوووور پولمون میرسه

خونه 90متر باشه هردفعه واسه بیرون رفتن عزا بگیری وغربزنی که وااای دوباره کی این همه پله بره چه فایده ...

اینم حرف درستیه

قبول دارم

بدون ماشین واقعا پدر آدم در میاد

فقط بحث کمد و بخاریه که اونم حل میشه به امید خدا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خونه مادرت رو معیار قرار نده منم اینطور فکر میکردم الان پای پیاده یه ربع فاصله داریم ولی باور کن هر روز خونه مامانم نمیرم... فکر کنم با اینکه  آسانسور نداره ولی گزینه دو بهتره

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
نه قیمتاسون سرسام اوره خودتون میدونید دیگه اسم بالاشهر که میاد قیمتاشون نجومی میشه اینم به زوووور ...

محله پایین تر بگیرین

در عوض امکانات داشته باشه

تهرانید؟