2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17747 بازدید | 454 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دیگه برحسب زمانمون من 70هستم 12سالگی بالغ شدم گریه میکرم😢😐

من خودم 14 پریود شدم  منم احساس میکردم زوده دلم نمیخواست باور کنم

وقتی میگن بلوغ تمون میشه یعنی با پریود شدن تموم میشه؟

دختر من 13 سالشه یک سالی هست که پری میشه

خود منم همون 12 سالگی شدم

قد من 173 هست تقریبا قد همسرمم 185 بعد پارسال دخترم تقریبا 153 ایناها بود دو هفته پیش اندازه گرفتیم 165

باز من برعکس شما هی حرص میخورم خیلی بلندتر نشه به نظرم الان قدش نرماله

وزنشم 40کیلوئه که برای قدش خیلی لاغر به نظر میرسه

به نظر من که اینکه میگن پری شدن مانع بلند شدن قده الکیه

به نظر من که شما ببین خودتو خواهر و مادرتو و خواهر شوهرا چه سنی پری شدن این چیزا به نظر من ژنتیکیه

الان قد دختر شما نرماله به نظر من نسبت به همسنهای خودش

فقط عزیزم پیدا کردن آمپولش خیلی سخته اگه واقعا میخوای بزنی یک دفعه تهیه کن چون اصلا نباید بینش وقفه بیفته هر شب باید بزنه خارجیش که مکافاته پیدا کردنش ایرانیش هست که باید دوز بالا بزنی تا به خارجی برسه

دختر الان133 سانتیمتر با30 کیلو وزنش سنشم 9 سال ونیم

سلام عزیزم 

دختر من ۷ سالشه با وزن ۲۷ و قد ۱۲۸ 

یه کمی سنه هاش تپله ....بردمش دکتر اطفال دست زد به سینش و گفت جوانه بلوغ از نوک سینه هست نه چاقی کل سینه یه ازمایش هم دو سال پیش داد و گفتن بلوغ نیست 

با این تاپیک دوباره نگران شدم . باید ببرمش دکتر غدد فکر کنم 

ولی کار خاصی نکرده برام  فقط قرص کلیسم و زینک داده الان گفته باید امپول بزنه هورمون رشد 6 سانت ...

سلام ، منم ب پسرم هورمون رشد میزنم ،

چجوری حساب کرده ک 40 ملیون میشه؟ بهتون گفته که تا چند وقت باید بزنع؟

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹