2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17747 بازدید | 454 پست
استارتر مشکل شمارو منم داشتم 10 سالگی پریود شدم و دقیقا سینه هامم.جوانه زده بود به هر کی میگم 10 سال ...

چرا باور نمیکنن از شما کوچکترم ممکنه براش اتفاق بیافته ولی شانس با اونایی که دیر بلوع میشن

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
البته ببین یه عمر همه به چشم کسی هم نیای و تحقیر بشی هم خوب نیست ولی بارداری هم کل زندگی یه زنه  ...

ببین فامیل ما پریودش رو با آمپول  عقب انداخت به راحتی هم بچه دار شد 

گول این حرفها رو نخور 

بذار دکترش نظر بده دکتر خوب البته 

قد روی اعتماد به نفسش تاثیر مهم داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه فکر میکنین قد دختر بعد پریودی قدش بلند نمیشه اشتباه محضه  من ۱۱ سالگی پ شدم بعدش همچنان ...

اینجا چقدر عجیبه.همه ۱۰ سالگی مریود میشن.قوشون تا ۲۰ سالگی میشه قده ۱۷۵ تا ۱۸۰.این همه دکتر غدد و قده کوتاه تو خیابون،توریست هستن

الان ۲۵ سالمه و وزنمم ۵۰ کیلوعه با همین قد ۱۷۰. شما چی

من ۳۳ سالمه با ۴۹ کیلو.وزنت دیگه ثابت میمونه.برا من که ثابت مونده سالهاست.البته زایمان نداشتم.ولی بعده ازدواجم چاق نشدم

اي ول ماشالله، بله منم فكر ميكنم ژنتيك هست

صد در صد ژنتیکیه اصلا سن رشد ربطی ب پریودی نداره

مرسی عزیزم💗

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
جدی 180 تاست قت ؟؟خب وقتی مریود شدی چند تا بودی؟؟

بله ۱۸۰ تا قدمه اون موقع ک یادم نیس ولی اینقد نبودم😂

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
اینجا چقدر عجیبه.همه ۱۰ سالگی مریود میشن.قوشون تا ۲۰ سالگی میشه قده ۱۷۵ تا ۱۸۰.این همه دکتر غدد و قد ...

والا چ عرض کنم

نمیتونمم عکس قدی بدم کنارمم متر بذارم کف دستمم بنویسم نی نی سایت😂

شما اگه شک داری قد رو از من قبول نکن ولی من نسبتا کم سن بودم پریود شدم بعدهم قدم رشد کرد

بحث اینه ک بعد پریودی قد بلند میشه و ژنتیکیه

من دخترم عموم ٩ سال پ شد ولي قدش خوب رشد كرده بود تا ٩ سال بعد از اون هم چند سانت قد كشيد الان ...

دخترعموت 5 سال از من زودتر پریود شده ولی ماشالا  بیشتر از 10 سانت از من بلند تره😒😁

دهه چندیه؟

دیگه از 10سالگی سینه جونه میزنه و مو هم کم کم در میاد فک کنم شما یکم حساسی

واقعا؟بابا 10 سال حیلی زوده من یادمه زودتر از12 سال خیلی عجیب بود البته من دهه شصتی ام شما بچه های الانو میگی؟