2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17741 بازدید | 454 پست
۱۰۰درصد همین الانشم ۱۷۴ینی خیلی بلند ‌وزنشم ک ۱۰۰درصد ۱۰کیلو بیشتر میشه 

حالا اینجا همه میگن خوش هیکله...خوش فیکلی از ۲۵ ایتا که اتخون و بدن جا میوفته،مشخص میشه نه الان.خواهرم خیلی ناراحته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر 40 میلیون پول چیه؟من خواهر زادم تامیک زدم براش هفت سالشم نشده سینه هاش در اومده و بوی عرقش ت ...

40 میلیون هزینه امپول رشده گفت بیمه قبول نمیکنه😥حتما ببریدش دکتر متخصص غدد

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
البته من میخواستم برمچهارم سینه هام جوونه زده بود اما انقدر لباس گشاد تنمکرد مامانم که کسی به بدنم ز ...

جدی ؟؟اره بابا همه کارتونا الانم همش بوس ورقص وعشق دارن بچه ها رود بالع میشن   تک فرزندم هستن حوصله شون سر میره مجبوریم بگیم بشینن پا تلویزیون

جدی ؟؟اره بابا همه کارتونا الانم همش بوس ورقص وعشق دارن بچه ها رود بالع میشن   تک فرزندم ه ...

خب سعی کن خودت باهاش بازی کنی ازین باربی و پرنسسی هم نبینه

باور کن الان من بعضی کارتونارو نگاه نمیکنم چون خیلی عاشقانه میشن فقط کارتون هستن

حتی کوزتی بود که جدید بود و پارسال پخش کرد شبکه پویا به نظرم خیلی بد بود کلی روی روحیه بچه ها تاثیر داره

همون کارتون رکاب زنان کوهستان و تنیس و فوتبال رباتیک به نظرم خوبن یا فوتبالیستا براش بگیر

اغلب کارتونای دخترونه مایه ی عشق دارن  

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
واااا ی زن قد بلند در انتظار ثمره عمر

البته ببین یه عمر همه به چشم کسی هم نیای و تحقیر بشی هم خوب نیست ولی بارداری هم کل زندگی یه زنه  زن با مادر شدن کامل میشه  😣😣همیناست که من و میترسونه ولی خب مطمین نیستم باعث ناباروری بشه که  

خب سعی کن خودت باهاش بازی کنی ازین باربی و پرنسسی هم نبینه باور کن الان من بعضی کارتونارو نگاه نمیک ...

اره بخدا  همه صورتی وعاشق یه شاهزاده 😃😃

البته ببین یه عمر همه به چشم کسی هم نیای و تحقیر بشی هم خوب نیست ولی بارداری هم کل زندگی یه زنه  ...

عززیزم تاثیر شدید میزاره منم بچه گیام خیلی ریزه بودم یهو تو دبیرستان قد کشیدم سوم راهنمایی پریوددشدم

اینکه فکر میکنین قد دختر بعد پریودی قدش بلند نمیشه اشتباه محضه 

من ۱۱ سالگی پ شدم بعدش همچنان رشد قد داشتم(الان۱۸۰تا قدمه)

همه چیز قد ژنتیکیه

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم