2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17734 بازدید | 454 پست
گفت اخرین قدش  یعنی نهایت قدی که پیدا میکنی برا بزرگسالی156

خواهر من دخترش رو حدود سه سال دکتر غدد اطفال میبرد خیابون گیشا بود نمیدونم اسم دکترش رو ولی یکی دو سال پیش میگفت هر چی پول دارو وقت گذاشتیم الکی بود هیچ تاثیری نداشت،حتما شما با پزشک زنان یه مشورت کنید بعد اقدام کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر من دخترش رو حدود سه سال دکتر غدد اطفال میبرد خیابون گیشا بود نمیدونم اسم دکترش رو ولی یکی دو س ...

یعنی میگی اول با دکتر زنان مشورت کنم    راست میگی همش تو فکرم بود از یه دکتر غدد دیگه بپرسم

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
ممنون عزیزم این ۲۵ سانت امکان داره کم و زیادم بشه؟

دخترا بین 20 تا 25 سانت رشد میکنند پسرا بین 25 تا 30  دخترشما ماشاله پیداست از این دختر قد بلندا میشه همون 25 سانت رو رشد میکنه

دختر منم از چند ماه پیش میگفت درد میکنه و میخاره سینم  جالب بود به باباشم میگفت سینه ام میخاره ...

وای 😃😂دختر من سعی میکنه کسی باهاش تماس نداشته باشهتو مهمونی با دختر خالش موقع بازی صداشون بالا رفت که مگه تو نمیدونی سیینه ی من درد میکنه به من تکیه دادی ،کل اتاق سکوت مطلق شد یه آن😮🤐🤪🤣🤣

وای 😃😂دختر من سعی میکنه کسی باهاش تماس نداشته باشهتو مهمونی با دختر خالش موقع بازی صداشون بالا رفت ...

عزیزم 

نه دختر من راحته 

هنوز متوجه نیست انگار 

من خودم یادمه خیلی سختم بود و مثلا نمیخواستم کسی بفهمه دارم تغییر میکنم

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
یعنی میگی اول با دکتر زنان مشورت کنم    راست میگی همش تو فکرم بود از یه دکتر غدد دیگه بپرس ...

اره حتما از دکتر زنان مشورت بگیر،پزشک غدد حالا یک درصد شاید بخاطر اینکه بیمارش بمونید بگه که خوبه 

دختر من فکر میکنه استخون قفسه سینه اش بخاطر دمر خوابیدنش عیب و ایراد کرده دور از جون🤣😂

عزیزم ..دور از جونش

آره هنوز دقیق نمیدونن حالا با این شرایط پریود بشن واقعا سخته از نظافتش بگیر تا تغذیه و رعایت همه موارد و دل درد و کمر درد که من خودم وحشتناک داشتم تا قبل ازدواجم

فکرم مشغول دخترم شد

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
دختر من فکر میکنه استخون قفسه سینه اش بخاطر دمر خوابیدنش عیب و ایراد کرده دور از جون🤣😂

آخی اره بچه ها  تو این سن خیلی کوچولون

عزیزم  نه دختر من راحته  هنوز متوجه نیست انگار  من خودم یادمه خیلی سختم بود و مثلا ...

خود من که اصلا یادم میاد اعصابم از دست خودم خورد میشه ،من سال اول راهنمایی سعی میکردم تو خونه هم مقنعه سر کنم ،مامانم میگفت طبیعیه دختر جون ،مقنعه رو ازم میگرفت من شال سر میکردم تو خونه ،فک کن

خود من که اصلا یادم میاد اعصابم از دست خودم خورد میشه ،من سال اول راهنمایی سعی میکردم تو خونه هم مقن ...

آره منم همینجور بودم 

داداش بزرگتر داشتم خجالت می کشیدم کلی ازش 

همیشه قوز میکردم مامانم میزد پشت کمرم که قوز نکن صاف بشین