2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17741 بازدید | 454 پست
من شنيدم بطور طبيعي بچه ها ميانگيني از قد پدر و مادرشون ميشن . منم دوست دارم دخترم بلند بشه . من خود ...

منم 😥الان 7واهر شوهرام 170 تان جارم 168 من 160 دخترم که دیگه ...😣😣

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
منظورت اینه که من دروغ میگم؟؟ خوبه لاعقل خودم تاپیک نزدم......

نميگم دروغ اصلا نميتونم تصور كنم يه بچه معصوم 10 ساله ازدواج كنه . واقعا تصورش برام سخته براي همين ميگم فكر ميكنم يه شوخيه . شما الان بچه داري ؟ يه بچه 10 ساله احتمالا به ميل خودش ازدواج نكرده . اميدوارم خوشبخت و سعادتمند باشي ولي اگه دختر دار شدي بذار حداقل  بزرگ بشه دبيرستانش رو تموم كنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل منین شما 😥به منم همش میگفت وقت داری نگران نباشین الان یهو گفت امپول بزنه

از چند سالگي بردينش دكتر؟؟

سنو هم دادين؟؟؟

اخه به من گفت نگران نباش هنوز خيلي وقت داري قدش هم حدود ١٦٧ ميشه

ولي من نگرانم

دختر الان133 سانتیمتر با30 کیلو وزنش سنشم 9 سال ونیم

منم دخترم نه سال و دوماهشه،وزنش 28قدش۱۳۲

میخوام واسه قدش ببرمش دکتر غدد بهم گفتن این دکترا خوبند

شنیدم امپولای رشد قدی یکم پهنشون میکنن چهرشون زنونه میشه،الان موندم ببرمش یا نه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
منم دخترم نه سال و دوماهشه،وزنش 28قدش۱۳۲ میخوام واسه قدش ببرمش دکتر غدد بهم گفتن این دکترا خوبند ش ...

پیش کی میخوای بری

مرسی   شما خودتون پیشش رفتین  تجربه شو دیدین یا شنیدین

تو اینستا ی پیجی بود ب نام اصفهان دیتا ،اطلاعات اصفهان نطر سنجی کرده بودن اسم اینچندتا دکترو گفته بودن هنوز خودم دخترمو نبردمش دودلم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
پیش کی میخوای بری

ب احتمال زیاد میبرمش محمد رصا اسلامیان 

الان شماره تلفن نوبت دهیشو برات مینویسم ،ادرسشو نمیدونمکجاست فک کنم سرچ کنی تو نت پیداش کمی ،میگن خیلی خوبه 

سعی که میکنم  شکلات وبستی وفست فود تو خونه مون هر دوهفته یه باره  سعی میکنم خرما وعسل بهش ...

وای نگرون سدم خواهر من نه سال و نیمشه قدش ۱۳۸ و وزنش ۴۴ با اینکه تکواندو میره ولی خیلی خوب غذا میخوره ماشا الله نمیتونیمم بهش بگیم نخوره نمیدونم چیکار کنم😥

من هر دو رو دارم . پسرم الان تقريبا 17 سالشه . 

زنده باشه

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
از چند سالگي بردينش دكتر؟؟ سنو هم دادين؟؟؟ اخه به من گفت نگران نباش هنوز خيلي وقت داري قدش هم حدود ...

از 7سال ونیمش بود رفتم پیش دکتر هاشمی پور  فقط مکمل داد زینک داد 4 ماه یکبارم  معاینه ولی اینار بعد معاینه بهم گفت بلوعش شروع شده

وای نگرون سدم خواهر من نه سال و نیمشه قدش ۱۳۸ و وزنش ۴۴ با اینکه تکواندو میره ولی خیلی خوب غذا میخور ...

الان 44 کیلوعه ؟؟علامت بلوعم داره

قدت چند تا بود پریود شدی بعدش چقدر بزرگ شدی

یادم نیست اونموقع چه قد بود قدم عزیزم.فقط میدونم کلاس چهارم بودم. قدمم مثل بقیه بچه ها ..  چند سالی قدم رشد کرد بعدش متوقف شد..میگم که مادرا اون موقعا خیلی اهمیت نمیدادن واگاهی نداشتن . بدیش این بودکه پریود واسه دختر ده ساله خیییییلی سخته.. واز اون بدتر اصلا نمیدونستم سوتین   چیه که یکی دوسال بعدش مامانم برام خریده بود میگفت زشته باید ببندی.. ولی خوبیش اینه حداقل سینههای بزرگی داریم.  

۰۳۱۳۶۶۲۸۵۱۷

شنیدم طرفای شیخ مفید توی کلینیک کودکان میشینه