2777
2789
عنوان

یکی بودن محل کار من و همسرم

925 بازدید | 17 پست
تو محل کار من واسه شوهرم کار پیدا شده بهش گفتم اومد شرایط و قبول کرد حالا اینا واسش سرویس گذاشتند بهش میگم حداقل ماشین و بده دست من باشه میگه نه با ماشین خودم هروقت بخوام می تونم برم برگردم با سرویس باید مقید بشی آخه اونا تو بخش نظارت فقط سرویس گذاشتند ما سرویس نداریم گفتم حداقل من با ماشی خودمون میرم سرکار و برمیگردم بچه رو از مهد میگیرم میگه عوضش به من پول ماشین و میدن شما بودین ترجیح می دادین ماشین دست همسرتون باشه و پولشو بگیره یا دست شما باشه و شما راحت برید سرکار؟
اگه شوهرم راحتی منو ترجیح میداد ماشین و میداد به من .الان از دستش ناراحتم و دیگه اصرارم فایده نداره
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کنم ؟
میگه مهد بچه رو می برم نزدیک کارگاه خودم
منم گفتم نمیشه هر مهدی بچه رو فرستاد
می بینید چقدر بعضی مردها بلانسبت عقده ماشین دارند!
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
خوبی گلم ؟؟
ننه صالح جانم خودم حجم کارم اومده پایین تقصیر من چیه ؟ خخخخخخخخخخ اینقدر مرتبم هیچ کاری نمونده انجام بدم
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
من دفتر مرکزی هستم و اون توی نظارت هست اون سرویس داره و من ندارم