2777
2789
عنوان

سلام بچه ها کسی به بچه تش پپتامین جونیور داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11058 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم از دکتر بپرس چون ممکنه خاصیتشو از دست بده مثلا من از دکتر پرسیدم که میشه شیر خشکو با شیر پاستوریزه قاطی کرد گفت نه خاصیتش از بین میره حالا اگه شیر خشکه دیگه ای میخوره با اون قاطی کن که متوجه نشه
مبارزه ای رو انجام نده که با بردنش چیزی بدست نمیاری....
کلا به بچه اون سنی نباید آب میوه بدی براش خوب نیست شروع آب میوه طبق دفترچه بهداشت از سن فکر کنم 8 ماهگیه اونم هر آبمیوه ای نمیشه بدی روی خود شیرخشک ها هم نوشته با چیزی قاطی اش نکنید ولی خدایی اش آپتامیل پپتی جونیورز خیلی بدمزه است من فقط برای فرنی دخترم ازش استفاده میکنم خیلی دلم میسوزه که این طعم رو میخوره
CafeMom TickersCafeMom Tickers

سلام

پپتامن جونیور و ریسوس جونیور اول که میخوای بدید احتمالا بچه شما نخوره حالش بد بشه

اول ریسوس جونیور گرفتم براش ، توی بیداری نمیخورد و حالشو بد میکرد، ما شب که خواب بود یا اول صبح بهش میدادیم چون خواب بود متوجه مزه ش نمیشد و میخورد. کم کم مزه براش طبیعی شد و ریسوس جونیور توی بیداری بهش میدادیم. (4 ساعت فرصت دارید بهش بدید)

بعد ریسوس جونیور نداشتند مجبور شدم پپتامن جونیور بخرم که مبلغش 155 هزار تومان بود تغریبا 2.5 برابر ریسوس جونیور 

مزه پپتامن فکر کردیم مثل ریسوس هستش و توی بیداری بهش دادیم که نخورد و حالشو بد میکرد

الان چند روزه وقتی خوابه بهش میدیم و میخوره. احتمالا بعد چند روز به مزه اینم عادت کنه و بتونیم توی بیداری بهش بدیم.

یک هفته اول یک وعده 3 پیمانه ای بهش میدادیم الان 2 وعده سه پیمانه ای میدیم. 

وزن دخترم تغریبا ثابت شده بود از وقتی ریسوس شروع کردیم کمی بهتر شده

پپتامن که شروع کردم توی یک هفته 150 گرم وزن اضاف کرده که نمیدونم به خاطر همینه یا نه

سلام پپتامن جونیور و ریسوس جونیور اول که میخوای بدید احتمالا بچه شما نخوره حالش بد بشه اول ریسوس ج ...

سلام عزیزم

امیدوارم پیامو ببینی

منم از امروز دارم بهش میدم به تجویز پزشک

بچه شما رشد وزنو قدش بهتر شده؟

هر روز پر از معجزه های خوب است برای من😍😍
2810