2777
2789
عنوان

چکار کنم ترسم از رانندگی از بین بره

| مشاهده متن کامل بحث + 38328 بازدید | 32 پست
منم دقیقا همینطوریم خیلی خیلی میترسم حتی اگه خودم رانندگی نکنم و کنار کسی دیگه نشسته باشم منم رانندگی برام تبدیل شده هم به آرزو و هم یه کابوس موندم چیکار کنم منم با یه بچه کوچیک خیلی به ماشین و رانندگی احتیاج دارم شوهرم و مادر شوهرم خیلی تشویقم میکنن که رانندگی بکنن حتی شوهرم برام ماشین هم خریده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل از اینکه گواهینامه بگیرم رانندگی میکردم ... بعد ها با یه تصادف سخت با موتور داشتم . از اون موقع میترسم

شوشو مسخره ام میکنه. همش بهم میگه بیا و بشین و رانندگی کن ... ولی نمیشه ... نمیشه که نمیشه

حالا قصد کردم یه مربی حرفه ای بگیرم و شروع کنم

سوده جان اگه بدونی من چقدر شبها خواب رانندگی می بینم
سلام
منم خیلی میترسیدم 4 سال پیش با اینکه چند سال بود گواهینامه داشتم ولی رانندگی نمیکردم تا اینکه یه روز به یه آموزشگاه زنگ زدم یه مربی رو بهم معرفی کردن که با ماشین خودش میومد دنبالم اقا بود ولی چون ماشینش آرم اموزشگاه نداشت بدون همراه 2 جلسه رفتم باهاشون ترسم ریخت
باورتون نمیشه فردای اونروز نشستم پشت ماشین خودمون و تنهایی رفتم شلوغترین جای تهران جمهوری و حافظ و ...
خودتون رو باور داشته باشین و اعتماد به نفستون رو بالا ببرین شماها میتونید همه اولش خاموش میکنن ریپ میزنن ولی دستتون راه میافته
توی خیابون جمهوری پشت ترافیک خاموش کردم هر کاری کردم روشن نمیشد یه خرده به خودم اومدم دیدم دنده 3 هستم و استارت میزنم
ولی هفته بعدش شوهرم التماس میکرد تورو خدا یواش برو اگه یکی ندونه راننده این ماشین زنه فک میکنه راننده رالی پشتشه
گواهینامه من که پارسال 10 سالش گذشت و باید برم تمدیدش کنم اما میگم وقتی نمیشینم چه فایده

من تو مدتی که دوره میدیدم یا تازه گواهینامه گرفته بودم میشستم اما الان یه دو سالی میشه شدیدا میترسم
سلام دوستان من عضو جدید هستم امیدوارم منم در جمع دوستانتون بپذیرید خیلی خوشحالم تونستم عضو بشم
و امااااااااااااااااااا
منم 6- 7 سالی هست گواهینامه گرفتم منم خیلی میترسم با اینکه کارمم خوب دقتم دارم به قول خانمی که آموزش میداد بهم میگفت دست به دندم شایدم کلاجم یادم نیست خوب ولی وقتی میشینم پشت فرمون دست و پام شروع میکن لرزیدن قلبم تند میزنه ای خدا داغ میشم نمیدونم چیکار کنم قبلا که گواهیینامه نداشتم میگفتم اگه بگیرما یکی از بزرگترین ترسای زندگیمو حل کردم
اما نشد که نشد حتی تنهاییم نشستما ولی بازم میترسم میگم نکنه خدای نکرده بزنم به یکی، نکن ماشین خاموش بشه ضایع بشم ،همش نکن نکن شده همسرم میگه بشین تنهایی سخت به خانما کسی کار نداره ولی من همش بهونه میارم که نه
میخوام برم خودما هیپنوتیزم کنم ترسم بریزه نمیدونم چیکار کنم بعضی خانمارو میبینم چه با اعتماد بنفس نشستند انقده غصه میخورم که نگو اگه راه حلی دارید بمنم کمک کنید
می گم شما ها که انقدر می ترسید رانندگی کنید چه طوری گواهی نامه گرفتید؟
الان شرایط گرفتن گواهی نامه خیلی سخت شده واقعا معلوم نیست این افسرها از آدم چه چیزی رو می خوان هر کدومشون یک مدلن
من دیروز بار7بود که رفتم امتحان شهر دادم ولی به خاطر یک پارک دوبل ردم کرد
منم بیشتر از ۷ سال هست گواهینامه دارم ولی تا حالا ننشسته بودم
تا قبل از عید شوهرم برام ماشین خرید بریدیم شهرستان اونجا نشستم و راه افتادم حتی توی برگشت تا تهران از شمال تو جاده تا نصف راه رو من اومدم
ولی الان بیشتر از یه هفته هسا که ماشین همونجوری پارکه و انگاری می ترسم توی تهران رانندگی کنم
سلام به همه
قابل توجه دانشجویان و جویندگان کار در فضای مجازی

اینجا دوتالینک میزارم:

لینک اول مخصوص دانشجوهای عزیزه...اینجا پر از پروژه و تحقیق و گزارش کار و جزوه و پایان نامه و نمونه سواله:
http://dl.xco.ir/?id=660

لینک دوم مخصوص کسانیکه میخوان در دنیای مجازی درآمدی بالا داشته باشن: یه کسب و کار اینترنتی و پردرآمد:
http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=660

حتما یه نگاه بندازید....یک نگاه ضرر نداره!
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.