2777
2789
عنوان

قول تبلت دادم به دخترم ولی ....

1836 بازدید | 24 پست

قول دادم اگه شاگرد اول بشه واسش تبلت بخرم یه گوشی لمسی داشتم فروختم ششصد نزدیک ششصدم خودش از تولدش جمع شده بود دست دست کردم بخرم مارک لنووو از دندون پزشکی زنگ زدن همه دندوناش خراب بود یک و دویست خرج دندوناش شد شوهرم نمیده میگه ندارم ولی داره دروغ میگه تا حالا هیچی واسه بچه هام نخریده هر چی دو چرخه سه چرخه اسکوتر اینا داریم با عیدیاشون یا پول خودم خریدم الان قراره پولو بده تبلت بخرم براش ولی میگه ندارم به نظرتون چکار کنم دلم واسه دخترم میسوزه بخاطر شرایط داداشش با زجر درس خوند و مشق نوشت همیشه مشقاشو خط خطی میکرد جگرم میسوخت واسه گریه هاش بگید چه کنم با شوهر خسیسم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

یه پیر گاردین بخر حدودا 400درمیاد

منم میخوام برا پسرم بخرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله بزودی .....امضاتونو میگم

کاربر آقا 💙 چیزی که مردم جهان سوم باید نجات دهند  وطنشان نیست بلکه اول باید خودشان را نجات دهند !!!اگر مخالف حضور منی اصلا مهم نیس 😂 چون منم مخالف حضور شما هستم 😎 پاچه گیرای سایت لطفا ریپلای نفرمایید ! 😏 استارتری که دوست نداری آقایون در تاپیکت حضور داشته باشن لطفا تو عنوانت درج کن ورود آقایان ممنوع . با تشکر ! 😊 خانم نسبتا محترم اگه مخالف منی و فکر میکنی قراره بوسیله من احیانا خورده بشی منو ریپلای نفرما شما معلومه تازه کلمه ی سایت و اینترنت و تکنولوژی ب گوشت رسیده  ... ریپلای میکنی فحش میدی آخرشم ب من میگی بی ادب؟!!!!!  هروقت مدیر سایت شدی اونوقت تصمیم بگیر ک سایت زنونه باشه یا مردونه ! هروقت مدیر سایت ازت نظر خواست اونوقت نظر بده ک سایت زنونه باشه یا مردونه ! پس خفه! 

عزیز م ماهی چقدر میتونی قسط بدی؟

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
یه پیر گاردین بخر حدودا 400درمیاد منم میخوام برا پسرم بخرم

آخه قبلا سامسونگ داشت داداشش شکست دلم نمیخواد هزینه کنم واسه چیزی که میدونم پولمو دور ریختم

چه امضای خطرناکی داری 

ابدا!

کاربر آقا 💙 چیزی که مردم جهان سوم باید نجات دهند  وطنشان نیست بلکه اول باید خودشان را نجات دهند !!!اگر مخالف حضور منی اصلا مهم نیس 😂 چون منم مخالف حضور شما هستم 😎 پاچه گیرای سایت لطفا ریپلای نفرمایید ! 😏 استارتری که دوست نداری آقایون در تاپیکت حضور داشته باشن لطفا تو عنوانت درج کن ورود آقایان ممنوع . با تشکر ! 😊 خانم نسبتا محترم اگه مخالف منی و فکر میکنی قراره بوسیله من احیانا خورده بشی منو ریپلای نفرما شما معلومه تازه کلمه ی سایت و اینترنت و تکنولوژی ب گوشت رسیده  ... ریپلای میکنی فحش میدی آخرشم ب من میگی بی ادب؟!!!!!  هروقت مدیر سایت شدی اونوقت تصمیم بگیر ک سایت زنونه باشه یا مردونه ! هروقت مدیر سایت ازت نظر خواست اونوقت نظر بده ک سایت زنونه باشه یا مردونه ! پس خفه! 
بنظرم ی مقدارشو ی تبلت ارزون بگیر بقیشم بزار پول جمع شه دکتر ببرش

دندوناش درست شد الان ولی پول تبلتش رفت

آخه قبلا سامسونگ داشت داداشش شکست دلم نمیخواد هزینه کنم واسه چیزی که میدونم پولمو دور ریختم

اگه در حد فیلم و بازی باشه پیر گاردین بد نیس اصلا

هرچن دختر شما بزرگتره

پسر من 2سال و نیمشه

نمیخوام زیاد هزینه کنم که فردا خراب شد دلم بسوزه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2810