2777
2789
عنوان

آیا گوشی بلااستفاده تو خونه دارید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 80 پست
سلام روشن میشه؟

سلام ببخشید ما یه گوشی داریم سال ۹۰خریدیم ولی نو و تازه مونده، htc مارکش، رمز ورودش یادمون رفته، میشه بازش کرد؟ و اینکه فارسی نمیشه نوشت، میشه این دوتا مشکلو برطرف کرد؟ شاسی بالاش خرابه که با اون دکمه مرکزیش بگیریم باز بشه. ممنون میشم جواب بدین خیلی لازمش داریم. خیلییییییییی.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله تنها راهش همینه منتها ال سی دی امانتی دیگه ۱۵۰ تومن بی انصافیه!

پس چقدر خوبه؟

اگه این کار رو انجام دادم شما گوشی رو چند میخرید؟

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

من یه گوشی گالکسی سامسونگ دارم ولی از اون کوچیکاس دوسال باهاش کار کردم.. یه روز خاموش شد دیگه هم روشن نشد ☹️☹️

راستش بخاطر عکسا و اطلاعاتم ندادمش دست کسی بمونه حتی واسه تعمیر تقریبا دوسال میگذره 

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است. 
یعنی پرتش بدم بره؟

سلام

شاید بکار کسی بیاد

چرا بندازیدش دور آخه؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
اتفاقا انجام دادم و فکر میکردم میشه.چون گوشی شوهرم که مثل ما خودم بود بدون اینکه با ال سی دی کاری دا ...

چون پسوورد یا الگو داره

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام ببخشید ما یه گوشی داریم سال ۹۰خریدیم ولی نو و تازه مونده، htc مارکش، رمز ورودش یادمون رفته، میش ...

سلام

بله آنلاک میشه

در مورد فارسی شدنش اطلاعی ندارم ولی اونم غیر ممکن نیست

پس چقدر خوبه؟ اگه این کار رو انجام دادم شما گوشی رو چند میخرید؟

۵۰ تومن

بله ان شالله

نه اتفاقا اصلا قفل نبود صفحه اش! نمیدونم چرا لب تاب باز نمیکرد 

اگر قفل نداشت میومد

محاله