2777
2789
عنوان

مامانا نظرتون چیه برا دندانپزشکی بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 21 پست
من زن یه دندانپزشکم.به خدا آواز دهل شنیدن از دور خوش است....
نا شکری نمیکنم اوضاع بد نیست ولی اصلا اونی که تصور میکنین نیست.6-7 سال درس 2 سال طرح...تازه یه پزشک تازه کار میشی مخصوصا دندانپزشک خانم که رغبت بهشون کمه.آقایون تا 50 سال بیشتر زیاد توان این کارو ندارن چون فیزیک بدنی کارش نا مناسبه(هر روز شوهرم یا مچشو میماله یا گردنشو ..وقت ورزش هم نداره)خانم که دیگه بماند...جاری منم دندانپزشکه و کار نمیکنه.مچش درد میگیره و از آدمای کثیف هم بدش میاد(حالا چرا سراغ این رشته رفته خدا داند.شاید مثل شما در آرزوی اسمش بوده)
خلاصه اولا قبول شدن به این راحتی نیست.ثانیا تو 18 سالگی درس خوندن آینده اش بهتره.ولی صلاح مملکت خویش خسروان دانند
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره کوچولو ربطی به سن نداره منم 27 سالمه
فقط باید یه برنامه ی درست و حسابی گیر بیاریم
من دارم دنبال اینای که امسال کنکور می دن می گردم که کتاباشون را بگیرم
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)
سلام عزیزم

منم لیسانس مدیریت بازرگانی هستم

دیپلمم تجربی بوده

یکی از بزرگترین آرزو هام اینه که پزشکی قبول بشم

دیشب خواب می دیدم دوستای پیش دانشگاهیم همه پزشکی قبول شدن جز من
تو خواب تصمیم گرفتم که پزشکی قبول شم و براش تلاش کنم

از خواب که بیدار شدم واقعا تصمیم گرفتم

اما نمی دونم می شه یا نه

بین این که برای فوق بخونم یا اینکه از اول شروع کنم شک دارم

من که میخوام از اینایی که تا 2 ماه دیگه امتحان میدن گیر بیارم اگرم نشد تا مهر میشه یه مقدار از ادبیات زبان و یا عربی که زیاد تغییر نکرده خوند اول مهر هم کتابهای دبیرستان را بخریم
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)
من که میخوام از اینایی که تا 2 ماه دیگه امتحان میدن گیر بیارم اگرم نشد تا مهر میشه یه مقدار از ادبیا ...

سلام من این تاپیک رو الان دیدم خیلی میخوام بدونم رفتین دنبال هدفتون یا نه الان بعد از 8 سال دندانپزشک شدین یا همون موقع دیگه ولش کردین؟!!