2777
2789
عنوان

دوستان کسی روشن کننده فیس دوکس استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 181403 بازدید | 168 پست
ضدآفتاب و همیشه نیم ساعت قبل بیرون اومدن از خونه مثه کرم پودر بمال رو صورتت، هوا بارونی بود، برفی بو ...

الان که این سرم ضدلک رو میزنم تو خونه هم ضدآفتاب بزنم؟؟ ترمیم کننده فیس دوکس چی؟؟؟اون رو کی بزنم؟؟؟ببخشید سوال میپرسم زیاد...دفعه اولمه واسه پوستم چیزی خریدم..آنقدر میترسم😅😅😅

هیچی🥴🥴🥴
الان که این سرم ضدلک رو میزنم تو خونه هم ضدآفتاب بزنم؟؟ ترمیم کننده فیس دوکس چی؟؟؟اون رو کی بزنم؟؟؟ب ...

اشکالی نداره عزیزم، بپرس

ترمیم کننده نه، پن فیس دوکس(همون صابون ه) ولی داروخانه باید بگی پن فیس دوکس روزی دوبار قبل سرم ضد لکت، نه دیگه تو خونه نیاز نیست بزنی ضدآفتاب و، 

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکالی نداره عزیزم، بپرس ترمیم کننده نه، پن فیس دوکس(همون صابون ه) ولی داروخانه باید بگی پن فیس دوک ...

سلام عزیزم ...ببین من یک هفته هست از این سرم استفاده میکنم ولی تا حالا هیچ اتفاقی واسم نیوفتاده...نه پوست پوست شدم نه هیچی...یعنی روی پوست من جواب نمیده؟؟⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

هیچی🥴🥴🥴
سلام عزیزم ...ببین من یک هفته هست از این سرم استفاده میکنم ولی تا حالا هیچ اتفاقی واسم نیوفتاده...نه ...

سلام عزیزم دو تا سه هفته طول میکشه تا ی اثری ببینی

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
پس دو بار بشورم در روز یک بار روشن کننده فیس دوکس بزنم ی بار دوم بعد شستن سی گل بزنم ؟؟

سلام گلم پوستت چیشد بالاخره. صابون و کرم گرفتی؟ جواب داد رو پوستت یا ن..ممنون

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉
سلام گلم پوستت چیشد بالاخره. صابون و کرم گرفتی؟ جواب داد رو پوستت یا ن..ممنون

اره فیس دوکس خوبه میزنم هنو ولی سی گل اصلا بدردم نخورد هیچ فرقی نکرد

فیس دوکسم تا وقتی میزنم پوستم صافه و بی جوش و کمی شفاف

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم
2810