2777
2789
عنوان

دوستان کسی روشن کننده فیس دوکس استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 181403 بازدید | 168 پست
پن دقیقا شبیه صابون ه از نظر ظاهری اما برای شستشو صورت نسبت ب صابون خیلی بهتره چون مواد موثره و ترکی ...

تلفظ و قیمتشو بگو لطفا؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
فیس دوکس محصولاتش خوبه اما روشن کننده هاش جزو محصولات خیلی خوبشه

روشن کننده و ضدلک یکیه یا فرق دارن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزی دوبار استفاده کنی بهتره ولی میتونی روزی ی بارهم بزنی، نه اشکالی نداره 

دست درد نکنه من همه تنم تقریبا روشنه فقط گردنم و صورتم سبزه اس خدا کنه بااینا روشن بشم

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم
تلفظ و قیمتشو بگو لطفا؟

Pan, قیمت ها مختلف ه چون شرکت های مختلفی دارن، مثل صابون لوکس، صابون گلنار، صابون گل سیتو، پن هم همینطور، پن گل سیتو، پن فیس دوکس، پن درمالیفت اینا شرکت هاشه، حالا باید ببینی پن ه چی میخوای، پن روشن کننده، پن ضد جوش، پن مرطوب کننده، از 6،7تومن هست تا بالا

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
دست درد نکنه من همه تنم تقریبا روشنه فقط گردنم و صورتم سبزه اس خدا کنه بااینا روشن بشم

روشن کننده گیاهی سی گل و هم شب ب شب بزن، سه روز در هفته هم ی سیب زمینی کوچیک و رنده کن آبش و با پنبه بزن

Pan, قیمت ها مختلف ه چون شرکت های مختلفی دارن، مثل صابون لوکس، صابون گلنار، صابون گل سیتو، پن هم همی ...

مرسی از راهنمایی کاملت.پس من برم داروخانه بگم روشن کننده فیس دوکس میخام،خودشون مخلفاتشم میدن دیگه،پن و اینارو

نه، فرقی ندارن یکی هستن 

دوستم از مدیلن و درمالیفت م زیاد تعریف میکنن ن؟؟

من میخاستم برم مزوتراپی گفتم بذار اول اینو امتحان کنم بعد

روشن کننده گیاهی سی گل و هم شب ب شب بزن، سه روز در هفته هم ی سیب زمینی کوچیک و رنده کن آبش و با پنبه ...

الان روشن کننده فیس دوکس خریدم 

سی گلم بزنم شبا؟؟؟؟

مرسی از راهنمایی کاملت.پس من برم داروخانه بگم روشن کننده فیس دوکس میخام،خودشون مخلفاتشم میدن دیگه،پن ...

خواهش میکنم😊نه عزیزم باید بدونی صابون میخوای یا کرم، اگه صابون خواستی بگو پن روشن کننده فیس دوکس میخوام اگه کرم خواستی هم ک کرم بگو یا هر دو

دوستم از مدیلن و درمالیفت م زیاد تعریف میکنن ن؟؟ من میخاستم برم مزوتراپی گفتم بذار اول اینو امتحان ...

هر دو خوبن، مدیلن، فیس دوکس، درمالیف اینا جزو پر نسخه ها هستن و زیاد تجویز میشن، با همین فیس دوکس شروع کن میتونی تو هر دوره عوض کنی و امتحان کنی بقیه رو

خواهش میکنم😊نه عزیزم باید بدونی صابون میخوای یا کرم، اگه صابون خواستی بگو پن روشن کننده فیس دوکس می ...

مرسی عزیزم.فکر کنم باید هر دو رو بگیرم بلکه اثر کرد.هرچند ناامیدم😔

2810