2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون یکسالشونه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 40 پست
اره خیلی سخته پستونکو امتحان کن

پستونکم میدم عزیزم، ولی میفهمه میندازه بیرون گریه میکنه شیر میخواد 😅

آبم دادم چند شب ولی با اینکه گیجِ خوابه اما میفهمه شیر نیست گریه میکنه 😂

من تا خودِ 2سالگی باید شیر بدم.. میدووونم 🙈🙈🙈

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ دلی داری..من ازالان فکرو ذکرم شده اینک چطور جدا‌کنمش

نه بابا.اگه بدونی های های خودم گریه میکردم شبا.الان دارم راحت میگم.ولی واقعا دیگه کشش نداشتم.هر ساعت شیرمیخورد.به دکترش گفتم گفت بگیر مهم نیست ولی یهو نگیر.منم‌یهو گرفتم.خیلی خودم عذاب کشیدم پا به پاش گریه کردم‌ولی هر چی هم بگذره فرقی نداره بچه و مادر وابسته تر میشن

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
بچه من ول نمیکنه اونقدر گریه میکنه دلم میسوزه براش.. 

اینم همینطور بود.من که امتحان نکرده بودم‌ولی یه روز صبح مصمم شدم و گرفتم.شباش سه شب پیاپی گریه کرد تا صل نخوابید.خیلی زجر کشیدم ولی هم خودش راحت شد هم من.من دیگه روزا خسته نبودم خودشم راحت تر خوابید.

نه بابا.اگه بدونی های های خودم گریه میکردم شبا.الان دارم راحت میگم.ولی واقعا دیگه کشش نداشتم.هر ساعت ...

اخی الهی

اشکال نداره عوضش راحت شدی.اره منم بعضی اوقات کلافه میشم.ولی پسرمن خیلی خیلی نق میزنه گریه میکنه اینش بیشتر رومخمه.نمیدونم کی درس میشه😣😣

اخی الهی اشکال نداره عوضش راحت شدی.اره منم بعضی اوقات کلافه میشم.ولی پسرمن خیلی خیلی نق میزنه گریه ...

کلا بچه ها بزرگتر میشن از هر لحاظ خوب میشن.خوابشون.خوراکشون.و ....نطمئن باش نق زدنش هم درست میشه.من هیچ وقت فکر نمی کردم روزی برسه پسرم ۱۴ ساعت یه سره بخوابه😁😁😁

یا مثلا بزارمش پیش باباش برم جایی شب هم بمونم😮😮😮

دوبار قشنگ مونده پیش باباش من رفتم با مامان و خواهرم یه شبه محفل زنونه😍😍😍

کلا بچه ها بزرگتر میشن از هر لحاظ خوب میشن.خوابشون.خوراکشون.و ....نطمئن باش نق زدنش هم درست میشه.من ...

ای جان خداروشکر

پسرمن ۱۳ ماهس هنوز راهم نیفتاده.دندوناشم بسختی درمیاره بچم

ای جان خداروشکر پسرمن ۱۳ ماهس هنوز راهم نیفتاده.دندوناشم بسختی درمیاره بچم

درست میشه.ان شاء‌الله خیلی زود راه می افته و دندوناشم همه درمیان.دیر و زود داره سوخت و سوز نداره😁😁😁

سلام به همگی شبا هر طور شده از شیر بگیرینشون دندوناشون داغون میشه بعد دوسالگی باید برن عذاب دندونپزشکی بکشن هر دندونپزشکیم درست نمیکنه میگن باید بیهوش بشن

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه