2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون یکسالشونه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من اینطوری بود.الان ۳ سال و سه ماهشه.من ۱۴ ماهگی از شیر گرفتمش و نفس راحت کشیدم.یعنی به هفته نکش ...

منم میخوام از شیر بگیرم بلد نیستم یه روز باید تاپیک بزنم مامانا کمکم کنن

دخترمنم‌ همینجور بود الان‌دوماهه از شیر شب گرفتمش تا صبح یه بار واسه اب بیدار مبشه ومیخوابه الان ۲۰ماهشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
2805

پسر منم 11ماهشه، فعلا همینجوریه، تا صبح 5 بار بیدار میشه هی شیرمیخواد.. اصلا نمیشه از شیر شب بگیریش

همه میگن بهش بده، طوری نمیشه 😶

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃

پسر منم شبا همش شیر میخوره تازه نصف شبا گازم میگیره ناجور بیدار میشم جای گازش تا فرداش میسوزه😢

خستم کرده از بس شیر میخوره تا ببینه نشستم یا دراز کشیدم میاد شیر میخوره

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

سلام

یا بچه تون عادت کرده که می تونید با پستونک جایگزینش کنید

یا گشنشه. 

بچه من دو سه ماه سینه خورد. بعد شیرم خشک شد‌. از اولشم شیر زیادی نداشتم. وقتی عصر غذا بخوره سیر باشه فقط یه بار دم صبح بلند می شه شیر می خوره. اما اگه گرسنه بخوابه هر یک ساعت یکبار بیدار می شه. 

من پسرم ۱۴ ماهشه برنامه خوابش اینجوری که  ظهرا دو ساعت میخواهی حدودا ۳ تا ۵ شبا هم حدود ۱ می ...

میخوابه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست / انقدر سیر بخند که ندانی غم چیست
منم میخوام از شیر بگیرم بلد نیستم یه روز باید تاپیک بزنم مامانا کمکم کنن

من اصلا علمی نگرفتم.کاملا یهویی یه روز صبح دو ماه بعد تولد یک سالگی اش دیگه بهش شیر ندادم.دکترش گفته بود مرحله ای و به مرور ولی متاسفانه  یا خوشبختانه توجه نکردم و سه شب شبا خیلی گریه کرد اما مامانم گفت مقاومت کن و نده درست میشه.سر سینه هام چسب زدم گفتم زخم شده دیگه نمی شه.

روش ام غلط بود ولی واقعا به آسایش رسیدم😁😁😁

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
عزیزم قبل خواب بهش یه چیزی بده بخوره که گرسنه نباشه همون موقع خواب شیر هم بده بعد پستونک بزار دهنش ت ...

من دقیقا همین کارو هرشب میکنم ولی  اِفاقه نمیکنه، فوقش 1ساعت کامل و سنگین میخوابه بعد دوباره تا صبح هی بیدار میشه و شیرمیخوره و میخوابه، آرزو به دلم یه شب تا صبح بخوابه بیدار نشه 🙈

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃
2810