2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دخترشون خوبن هر دو..ولی زیاد دیدم داداشم تحقیر شده و دعوا میشه..خب حتما تقصیر خودشه..🤭😁

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عروساتون خواهر ندارن یکیشو برای داداشم بگیریم؟

ن ازدواج کردن عزیزم...ولی خوبی باید دو طرفه باشه عروسای ماهم اول فک میکردن ما میخوایم براشون خط و نشون بکشیم اما وقتی دیدن طرف حق رو میگیریم حتی اگ حق با داداشمون باشه واسه اینکه پررو نشه حق رو ب رن داداشم میدیم خودشون باهامون خوب شدن انقد باهم خوبیم ک راز هاشون رو ب مامانشون نمیگن ب من و مامانم میگن ماهم گوش داداشام رو میپیچونیم😂

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

داداشام هنوز عروس نیاوردن. ولی اگه بیارن به خودش مربوطه به من‌ چه‌ ربطی داره .  چطور من از دخالت خواهرشوهر یا شماها ناراحت میشین اونم حتما همین حس رو نسبت به من خواهد داشت بعد میاد تاپیک میزنه با این خواهرشوهر فضول چه کنم بعلاوه عکس 😂🤔

من يه دايي دارم كل خانواده و پدر و مادرش همه سالي يبار يك شب ميبيننش زنداييم از اول دوس نداشته با طايفه شوهر رفت و امد دااشته باشه شده كلفت زن و بچش باهاش رفتارهاي خوبي ندارن همه ميدونن ولي داييم نمياد بگه اذيت ميشم هميشه هم مامانم ميگه برادرم خوشبخته كه از بدي هاي زنش نميگه پس اون زندگي رو دوس داره خداروشكر

همه هم ب زنش احترام ميذارن و كاريش ندارن شما هم كاري نداشته باش گلم

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞