2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه ...از شب متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 119 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر جان پسر من ۴۵ روزشه و رفلاکس داره . بخدا یک سره پیشیم تا بالا نیاره و نپره گلوش . اخه وقتی ۱ ...

باز خداروشکر کمکی داری 

منکه تنهای تنهام 

اومدم اینجا رو حساب کمک مادرشوهرم 

وقتی بچه خوابه بجای اینکه بخوابم باید بشینم پای درد دل مادرشوهرم

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
اینم گاهی وقتا میپره تو گلوش  اسید معده ش خیلی اذیتش میکته  حدس میزنم گلوش زخم شده  ...

خیلی بده .. درگ میکنم چون خودمم تو همین حالم . دارو چی میخوره ؟ پسر من رانیتیدن میخوره و به خاطر اسید معدش موتیلیوم داد ک اون بهش نیوفتاد و تازه براش دمیترون نوشته 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
2805
باز خداروشکر کمکی داری  منکه تنهای تنهام  اومدم اینجا رو حساب کمک مادرشوهرم  وقتی ...

وای خیلی سخته ک .. ادم تا صبح بیداره روزم نخابه ک دیوونه نیشه .. رک بگو ک نیاز داری استراحت کنی یا به شوارت بگو ک بگه حواسشون ب بچه باشه تا تو یکم بخابی 

متخصص اطفال. تمرور صبح برو. . مطب و درمانگاه هم هست. یعنی تا حالا دکتر نبردی؟

بردم عزیزم 

از بعد تولدش یه پام دکتر بوده یه پام خونه 

الان با تهران یکساعت فاصله دارم دلم میخاد بیارمش تهران دکتر 

ولی نمیشه

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
بردم عزیزم  از بعد تولدش یه پام دکتر بوده یه پام خونه  الان با تهران یکساعت فاصله دارم د ...

ببرش پیش دکتر مقدادی خیلی خوبه رفلاکس پسر من و درمان کرد چند تا از بچه های فامیل مون هم پیشش میرن همه راضی ان

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
ممنون عزیزم  از دعای قشنگت  با دیدن پستت اشکام سرازیر شد

نمی دونم که واقعا می فهممت یا نه، گفتنش دروغه که درکت میکنم چون در شرایط شما نبودم تا حالا... اما چیزی که درک کردم رو بهت میگم و دوست دارم باور کنی...

باور کن که پدر مهربان همه ی ما حضرت صاحب الزمان علیه السلام از هیچ حال ما بی خبر نیستن و مطمئن باش که الان پا به پای شما اشک می ریزن و دعاتون میکنن که با دیدن اسم زیباشون، اشکت میریزه یعنی کنارتن. دوست عزیزم...

دلتو بزار کنار حضرت زهرا سلام الله علیها و بهشون توسل کن، ازشون کمک بخواه، درددل کن، هیچچچچ کسی نه مهربانتر و نه قادر تر از خدای مهربون و ائمه اطهار نیست. میرسه روزی که نی نی خوشگلت، برومند میشه و روی چشمش میزارتت و اونوقته که خدا برات جبران کرده و از ته دل میگی خدایا شکرت🌹

چدا مادر شوهرت نمیذاره؟ براش توضیج بده. نذار دخالت کنه تو خوابت.  اینطور پیش بره افسردگی می ...

افسردگی گرفتم 

همینجور زل میزنم به دیوار اشکام میاد 

۲۰ روزه شوهرمو ندیدم 

زنگ که میزنه همش فحش میدم و دعوا 

خسته شدم از این وضعیت

ببرش پیش دکتر مقدادی خیلی خوبه رفلاکس پسر من و درمان کرد چند تا از بچه های فامیل مون هم پیشش میرن هم ...

راحت وقت میده ؟ چه داوهایی به پسرتون داد ؟ چند ماه طول کشید رفلاکسش ؟

2810