2777
2789
عنوان

الان چند روزه شوهرم جلوگیری نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 12400 بازدید | 97 پست
من بچه اولم 17 سالگی دنیا اومد هیچی از زندگی نفهمیدم  تا حالا قرص نخوردم چی بخورم؟

روکین بخور

منم میخورم

کم عوارص ترینشه

پوست رو هم اتفاقا صاف میکنه و باعث چاقی و اضافه وزن هم نمیشه

از روز پنجم پریودت شروع کن و 21 عدد قرص رو کامل بخور

و وقتی تموم شد 7 روز استراحت و بعدش بسته بعدی رو شروع کن

وقتی قطع کردی یکی 2 روز بعدش پریود میشی 

دقیقا بعد از گذشت 7 روز از نخوردن قرص بسته بعدی رو شروع کن حالا میخواد اول وسط یا آخر پریودت باشه

استراحتش نباید کمتر یا بیشتر از 7 روز باشه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو که نیستی فقط،خدای جانماز ها... 🫩😌  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای بابا.یکم سیاست داشته باش اصن جنگ ودعوا راه بنداز 

مادرشوهرم خیلی بهم کمک کرده تو این 13 سال واقعا منو ب چشم دخترش دیده اما اصلا درک نمیکنه ک آخه منم آدمم مگه زمان قدیمه 10 تا بچه بیارم حالا شانسی ک آوردم بچه هام پسرن 

ای بابا.یکم سیاست داشته باش اصن جنگ ودعوا راه بنداز 

خانواده شوهرم ماهن ماه طاقت ی قطره اشک منو ندارن اما توقع دارن تا میشه بچه بیارم واسه همینم نزاشتن ی سال عقد باشیم 16 عروسی کردم 

بعضي پستها خيلي خنده دار و تاسف برانگيزه  مگه ميشه مگه داريم ؟ شما قراره ٩ ماه بارداري و ...

عزیز من برای من یکم اوضاع فرق داشت شوهر من چون پولدار بود بابام ک آدم تحصیل کرده ای هم هست و متولد تهرانه راصی شد قبل گرفتن دیپلم برم خونه بخت خدایی خانواده شوهرم خوبن عاشق منو بچه هامن اصلا مادرشوهرم نزاشت من بچه داری کنم من فقط هررکدوم رو 7 ماه شیر دادم بقیه اش رو ایشون ب عهده گرفت الانم میگن تو بیار کاریت نباشه ما بزرگ میکنیم   

من بچه اولم 17 سالگی دنیا اومد هیچی از زندگی نفهمیدم  تا حالا قرص نخوردم چی بخورم؟

البته اگه تاحالا حامله نشده باشی

همون ال دی بخور بدون اینکه شوهرت بفهمه بلکه فک کنه نازایی ول کن بچه بشه😡😡😡

خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍
دستگاه رو ک نمیزاره باید قایمکی قرص بخورم 

دوست عزیز سلام.حالتون رو می فهمم که خیلی از بچه داری خسته شدین و دوست دارید کمی هم به زندگی وکار شخصی خودتون و علاقه هاتون برسید،ولی پنهانی کاری نکنید که باعث بشه روابط بین شما و همسرتون تیره بشه .حتتتتتتما با صبر و محبت با همسرتون صحبت کنید و از خواسته هاتون بگید و بهش اطلاع بدید که حداقل برای چند سال می خواهید قرص بخورید و فعلا توان بارداری ندارید این طوری خیلی بهتره.دیگه دائم نگران نیستین که نفهمه و نبینه قرص خوردنو ....