2777
2789
عنوان

وکیل بگه لباس باز بپوش !

2461 بازدید | 73 پست

وکیلم آقاس حدود 40 ،50ساله .میدونه شوهرم بهم خیانت کرده .و

گفت براش لباس های رنگی ومتنوع میپوشی ؟گفتم نه شوهرم دوست نداره آقای وکیل .

گفت بازچی ؟!

منم گفتم فک نمیکنم درحیطه کار ی وکیل باشه این صحبتها !

خدافظی کردم .خدافظی کرد .

و تمام .

کار خوبی کردی 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واا!😐😐😐

ملت دارن دونه دونه رد ميدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2805

همونی ک نفس نفس میزد؟؟  

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼  It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -  

عکس پروفایلم باحجابه خیلی . بهم گف ،عکس با لباس توخونه ای نداری ، بفرستی ؟

بگو چرا دارم تو عکس مادرتو بفرس برای برادرم منم عکس خودمو میفرستم چ وکیل احمقی 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
عکس پروفایلم باحجابه خیلی . بهم گف ،عکس با لباس توخونه ای نداری ، بفرستی ؟

اون دیگه رسما پیشنهاد سکس‌ چت داده

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
2810