2777
2789

پسرم ۴ جلسه هست گفتار درمانی رفتهکفتن ۲۰ جلسه باید بیاد 

ولی زیاد ازش راضی نیست 

حرف” ف” رو فقط اگه اولین حرف کلمه باشد درست تلفظ میکنه در غیر اینصورت میگه س

مثلا به آفرین میگه آسرین

چند سالشه؟

شاید خوب شه

والا یکی از فامیلامون تا 7 8 سالگی ژ نمیتونست بگه ج میگفت خودش خوب شد

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام، نگران نباشین، داداشم، تا شش سالگی یک طوری صحبت میکرد که کسی غیر نزدیکان متوجه نمیشد رفت مهد، نصفش راه افتاد، کلاس اول باقی حروف

اسم و فامیلش رو میگفت معلمش متوجه نشده بود، بعد از رو جرد کتابش نگاه کرده بود☺

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...
سلام، نگران نباشین، داداشم، تا شش سالگی یک طوری صحبت میکرد که کسی غیر نزدیکان متوجه نمیشد رفت مهد، ن ...

الانم پسر یکی از آشناها، چهار سالشه، فقط خونوادش میفهمن چی میگه

چطور اینو بهش خودم یاد بدم 

سلام عزیزم پسر منم ۳سال و ۴ماهشه

۴ناهه میبرم گفتار درمانی

خیلی خیلی راضیم ،پسر منم حدود نیمی از حروف نمیتونه بگه 

واسه حرف ف هم لب پایین گاز گرفته میشه

باهاش ابتدا ف اول کار کن

بعد ف وسط

و ف اخر

کاربر سال ۹۴ هستم  
سلام، نگران نباشین، داداشم، تا شش سالگی یک طوری صحبت میکرد که کسی غیر نزدیکان متوجه نمیشد رفت مهد، ن ...

بچه ها مسخرش ميكنن تو مهد 

الانم گير ميدن مدارس تو پيش دبستاني چك ميكنن حروف رو درست بكگن

حرف ر ،ل رو اصلا نميگه  ف وسط و اخر هم ميگه س  گفتار درمان هم ميگه كند هست خيلي ناراحتم& ...

ر سخت ترین حرفه ک در اخر اخر اموزش میدن.واسه ف حتما هی بگو لب پایین گاز بگیر خودت هم اینکار بکن ک ببینه.اگ نتونس، لب بالاش انگشتتو بذار روش تا بتونه بگو

نرم افزار بهارک و نادی رو دانلود کن خیلی بهت کمک میکنه.دوست عزیز راه سختیه خیلی خیلی خودت باید باهاش کار کنی اونم با بازی

کاربر سال ۹۴ هستم  
بچه ها مسخرش ميكنن تو مهد  الانم گير ميدن مدارس تو پيش دبستاني چك ميكنن حروف رو درست بكگن

الهی، تو مهد با مربیش صحبت کنین در این باره

تو خونه با بازی صدای حروف رو یاد بدین، ولی به مرور خوب میشه

داداشم اینقد اعتماد به نفس داشت، تلفن چی خونمونم بود، از سه چهار سالگی😄