2777
2789
عنوان

شیر خوردن و نخوردن نی نی

992 بازدید | 9 پست
سلام.من تازه وارد سایت شدم و زیاد بلد نیستم.کلی مشکل دارم.اگه میشه راهنماییم کنید، ممنون میشم.دخترم شیرم رو خیلی بد می خوره همش میکشه کنار به زور وقتی میخواد از خواب پاشه زود تا حواسش نیست شیرش میدم . نمیخوام شیرخشکی بشه چیکار کنم؟
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
هیچی شیرمادر نمیشه شیر خشک بخاطر ت ح ر ی م گیر نمیاد همش باید بری شیشه رو بشوری بجوشنی جایی بخوای بری اب جو داشته باشی خلاصه خیل ی دردسر داره
از وقتی دخترم شیرحخشکی شده همش مریضه
خدایا همه مستاجرا خونه دار بشن زودتر*** الهی آمینننننننننننننن
ممنون از همگی... تمام سعیم می کنم اما دیگران مجبورم میکنن بهش شیرخشک بدم ... شیرمم یکم کمه میگن شیر تو فایده نداره... خیلی سختی کشیدم تا شیر خودمو بخوره... به خاطر شیرم دائم میخورم 35 کیلو اضافه وزن پیدا کردم...
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
هستید؟

آپلود عکس

مزون لباس کودک دخترک پسرک در سعادت اباد 09381554314

ادرس تاپیک :http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=414333&PageNumber=2

نمونه کارها تو وبلاگ هست http://niiniicenter.blogfa.com/
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314