2777
2789

سلام

شبتون پراز آرامش    

تاپیک های قبلیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار هستم و کارشناس الکترونیک و عاشق تعمیرات.

هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی

که بعضی از قطعاتش سالم باشه بکارم میاد و قابل استفادست.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تلگراام بفرستید

تا ان شالله ازتون خریداری بشه.

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

از دکمه ای قدیمی تا اندروید...

ی صلوات خودتون رو مهمان کنید.

سپاس از همکاری شما...🌷

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

داداشم 50 تا گوشی مرورگر دار زیر150 هزار تومن میخاد

ظاهرش هم مهم نیست چطوریه، فقط اینکه به خوبی کار کنه به نظر شما چه مدل گوشی دست 2 و با چه نوع خرابی  دنبالش باشه 

تا  براش بصرفه 50 تا گوشی مرورگردار بخره؟

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹
داداشم 50 تا گوشی مرورگر دار زیر150 هزار تومن میخاد ظاهرش هم مهم نیست چطوریه، فقط اینکه به خوبی کار ...

سلام

سامسونگ های جاوا

مثل کوربی

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سامسونگ های جاوا مثل کوربی

مرسی داداش men

ببخشید گوشی صفحه  ترک خورده یا ضرب دیده به کار داداشم میاد 

یا میگن ال سی دی سوخته ای که روشن میشه؟

مرسی داداش men     ببخشید ترک خورده یا ضرب دیده به کار داداشم میاد  یا میگن ال سی ...

جملتون سوالیه؟

من متوجه نشدم

چندتا گوشی گوشی قدیمی و خراب دارم مربوط به چندین سال قبل هست ولی واقعا نمیدونم قطعه هاشون سالمه یا نه چون خیلی زمان ازشون گذشته

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
جملتون سوالیه؟ من متوجه نشدم

بله سوالیه

آیا گوشی صفحه ترک خورده و ضربه دیده یا میگن ال سی دی اش سوخته ولی روشن میشه

این خرابی به کار برادرم میاد به نظرتون؟

چندتا گوشی گوشی قدیمی و خراب دارم مربوط به چندین سال قبل هست ولی واقعا نمیدونم قطعه هاشون سالمه یا ن ...

سلام

اگر براتون امکانش هست عکساشون رو به واتس یا تل بنده ارسال کنید

۰۹۳۳۳۲۰

۱۲۱۲

سپاس

بله سوالیه آیا گوشی صفحه ترک خورده و ضربه دیده یا میگن ال سی دی اش سوخته ولی روشن میشه این خرابی ب ...

اگر برای استفاده میخوان و میتونند خودشون تعمیر کنند بله

سلام اگر براتون امکانش هست عکساشون رو به واتس یا تل بنده ارسال کنید ۰۹۳۳۳۲۰ ۱۲۱۲ سپاس

باشه فردا میفرستم

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
هشدار سامانه همتا: حتما در زمان تحویل دستگاه، به کمک کد فعال‌سازی چاپ شده روی جعبه یا کارت گارانتی، دستگاه را از طریق #7777*، برای سیم‌کارت خود فعال‌سازی کنید. آموزش تصویری در آدرس اینترنتی