2777
2789

بجز تخته گاز...

جلو بابام اونو روم نمیشه بزارم ببینیم  

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشتك تگزاس

دیدیم اخه

مارموزم دیدم..اصلا طنز نبود

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
مصادره  بارکد  البته خیلی خنده دار نیستن

دیدیم عزیزم

خجالت نکش  خدایی خیلی خنده داره

دیدیم قربونت برم

کلمبوس رو امروز دیدم قشنگه البته زیاد طنزنیس چندتا تیکه خنده دارداره

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
بیشتر ببینید
اینا چی  خوب بد جلف  50 کیلو البالو  گشت 1 و 2  مارمولک که هیچ وقت تکراری نم ...

اینارم دیدیم...50کیلو البالو زیاد طنز نبود که...اخه امشب من و بابام تنهاییم..اونو فک کنم اگه بذارم حوصلشم سر بره..

یه چی تو مایه های گشت ارشاد میخاستم..

لازانیارو دیدی؟طنزه؟

خوب بد جلف تگزاس،هزارپا،نهنگ عنبر ۲،خجالت نکش،لازانیا،

خوب بد جلف اصلا قشنگ نبود بنظرم...

بقیشم دیدیم

لازانیا قشنگه؟