2777
2789
عنوان

کپسول پنتوکسی فیلین

103695 بازدید | 59 پست
شوشو تحرک اسپرمش کمه و مورفولوزیش مشکل داره دکتر فقط ویتامین ای و کپسول آپو پنتوکسی فیلین داده آیا موثره شوشوی هیچ کس این کپسولو مصرف کرده ؟
بهترین خبر دنیا "فرزندی در راه است"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمیا جون شما کجایی؟ من تهران نیستم اما یه دکتر خوب تو تهران هست برای این کار که میگن کارش خیلی خوبه
دکترطاهر ثابتیان88718034-021

منم اگه جواب نگرفتم میخوام بیام پیشش
شوهره منم همین مشکلو داره .حدود 50 روزه داره روزی دوتا پنتوکسی فیلین و ویتامین ای .میخوره و امپول گونال هم بهش داده هفته ای یکی .از هفته قبل هم علاوه بر اونا بهش کلومیفن هم داده.و گونال هم کرده دوتا
4 خرداد باید از بده
پنتوکسی فیلین باعث خونرسانی بهتر به اندام ها میشه .
بچه ها این کپسول پنتوکسی فیلین خیلی خوبه...شوهرم با روزی دوتا از این دارو و ویتامین ای و کلومیفن .و گونال ...همه چیش خوب شد ...همه چی ... اگه خواستین ادرس دکترشو بهتون میدم.....تهران نیستا .... ولی خیلی دکتره خوبیه ...نمیزاره وقت ادم تلف بشه
کژال جون .....گونال امپوله دونه ای 20000 تومنه.و بدون نسخه هم میدن.
اول بهش 5 تا داد هفته ای یکی .بعد 7 تا دیگه داد هفته ای دوتا .
پنتوکسی فیلین و ویتامین ای هم روزی دوتا از هر کدوم....برای 70 روز و کلومیفن هم روزی یه دونه
کژال جون از شوهرتو دیدمم......شوهره منم همین طوریا بود از مایشش....
الان چه دارویی مصرف میکنه؟تحت نظره ؟
تهرانی..؟
این دکتره که ما میریم خیلی خوبه ....بقیه زود میگن عمل ولی این میگه تا اونجایی که امکانش هست باید با دارو حل بشه ...
کیا هستی ؟ باهات صحبت کنم
پرنیان جون شوهرم الان ویتامین e,c پنتوکسی فیلین.کلومفین.b1.زینک واسید فولیک میخوره البته دوتای آخرو خودم بهش دادم - من یزد هستم-آخرشبا ساعت 11 به بعد اکثرمواقع هستم- درکنار این داروها چیزهای گرمی هم زیاد میخوره 17 این ماه باید پری بیاد اگه اومد شوهرم میره آز بده تا ببینیم وضعیتش بهتر شده یا نه؟
پرنیان شوشوم تازگی ها دیگه خیلی تمایل به نزدیکی نداره؟ چیکارکنم؟ دکترگفته یک شب در میون نزدیکی داشته باشیم اما ما چند روز یه بار میشه ای خداااااااااااااا