2777
2789
عنوان

رسم و رسوم

12204 بازدید | 18 پست
سلام
من جدیدا یک جاری گرفتم که اصالتا اهل مشهد هستند اما ساکن تهران . می خواستم بدونم رسم و رسوم مشهدی یا تهرانی ها برای مراسم و کادو و جهیزیه و...... چیه؟آخه ما خودمون شهرستان هستیم.
آخه اینا گفتند اکثر چیزاهای جهیزیه را داماد باید بگیره تازه جشن عروسی هم داماد بگیره .
نه عزیزم اتفاقاً مشهدی ها معروفن به جهیزیه شون. الکی گفته. ما یه دوست مشهدی داشتیم دختر بزرگش شوهر کرده بود می گفت باید جهیزیه آن چنانی بدم تا بگن جهیزیه اش خوب بوده و برای دومی هم خواستگار بفرستن. می گفت توی مشهد رسمه که بر اساس جهاز دختر بزرگه برای کوچیکه هم خواستگار میان. البته من خودم مشهدی نیستم اینطور شنیدم. باز هم مشهدی ها بهتر می تونن راهنماییت کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
مراسم عروسی پای داماده اما دوست صمیمی من مشهدیه یه جهیزیه خیلی عالیم باباش براش خرید ...خیلی مفصل تر از شهرای دیگه جهاز میدن اما سرویس صوتی تصویری رو پسر اورد

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
عروس ما اصالتا مشهدی خیلی رسم و رسوم از خودشون در می آوردن به نظرم نباید زیاد این آدمارو جدی گرفت چون معمولا میخوان همه چیز به نفعشون تموم بشه عروس ما پدر داداشمو درآورد با رسمای عجیبشون از جهیزیه گرفته تا مثلا رسم محرمونه!!!! یعنی ماه محرم که میشه باید سرتا پا برای عروس لباس سیاه شب و روز بخری!!
عزیزم تو بیشتر شهرای خراسان رسمه که قسمت بزرگی از هزینه ی جهیزیه با داماد.معمولا همراه با تعیین مهریه اینکه داماد باید چه بخشی از جهیزیه رو بپردازه توافقی تعیین میکنند. من در اوردی هم نیست از اول رسم بوده و بهش میگن پول خرید.
اگه بعضی از دوستان نشنیدند دلیل نمیشه که نباشه ولی به هر حال وقتی داماد مشهدی نیست باید یه جوری با هم به توافق برسند.
نوه خاله پدر من مشهد ساکن بود و اونجا ازدواج کرد و وسایل چوبی با داماد بود
البته همراه با خرج عروسی

درضمن کاملترین جهاز مال یزدی هاست که هم یه جهاز خیلی توپ و کامل میدن و ه خرج عروسی با دختر هست
من مشهدیم ولی همسرم نه
روز بله برون هرچی مامان و بابای من گفتن که چندتا تیکه داماد باید بیاره قبول نکردن... خانواده منم بیخیال شدن...
ولی کلا این رسم مشهدی هاست... مشخص میکنن که چه چیزهایی رو داماد بیاره..مثلا سرویس چوب یا تلویزیون یا مثلا چند تا چیز برقی ...در مقابل خانواده عروس هم جهیزیه حسابی میدن

بعضی هم رسم دارن مراسم عروسی رو خرجش رو نصف میکنن...
من در بستر دلشوره های جوانی، صدای سفید شدن موهایم راشنیدم!
چه تاپیک خوبی
بازم از رسومات مشهدی ها کسی میدونه بگه
ااز همه مراسم. از قبل خواستگاری تا ........
و چطوری پاچه خواری پدر و مادر داماد رو باید کرد؟;)
به آرزوهای خویش ایمان بیاورید و آنگونه نسبت به آنها بیاندیشید که گویی بزودی رخ میدهند.
2810