2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 3شنبه قرص دوفاستونم تموم شد الان3روزه انقد بیحالم نمیتونم از جام پاشم همشم تهوع دارم و خوابم میاد

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

من هیچ علائمی نداشتم ولی ی علامت داشتم.

من هر ماه یک هفته قبل از پری سینه درد داشتم ولی ماهی ک باردار شدم از ۱۵ روز قبل دردشم جوری بود ک انگار نوک سینه ام میخ میکردن توی سینه ام.

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

اره من امروز ازمایش دادم شنبه انقدر علایمم شدید بود که سه روز قبل موعد رقتم ازمایش بتا صد بود دیروز که موهعدم بود نشدم بی بی چک مثبت بود امروز رفتم ازمایش منتظر جوابشم غروب میدن بهم😊علائمم سبنه درد شدید مخصوصا نوکش.درد زیر شکم و نفخ شدید.بی حسی و بیحالی مث اینکه فشارت میفته تکرر ادرارم که دیگه هیچی

ووووووی😥😥😥🙄🙄🙄

هنوزم درد میکنه🤦‍♀️ولی داره کمتر میشه.

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

من اخرای هفته شش تازه ویارم شروع شد افتضاح الان روزی دو تا دمیترون مبخورم ک فقط حالم بهم نخوره تهوع هست همچنان