2777
2789
عنوان

رفلاکس یا آلرژی

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 21 پست
موتیلیوم دکتر داده ولی از ترس عوارضش بهش ندادم. شما دادی راضی بودی ؟ من همه ی اینا رو رعایت کردم ش ...

شرکت دینه یه پودر شرافزا داره به اسم لاکتودین اون اوکیه برای رژیم رفلاکس. برای یک هفته کافیه و 15 تومنه.

یه قرص هم هست به اسم لاکتاول lactawell. هم مولتی ویتامینه هم کلسیم و مینرال ها و شیرافزاهم هست. برای یک ماه کافیه و حدود 70 تومن بود فکر کنم. 

البته خیلی ضروریه که شما یه مکمل کلسیم استفاده کنی.

بجز اینها میتونی عرق رازیانه و زیره یا دمنوششون رو بخوری، شربت عسل، شربت شیره انگور، اب هویج و ابگوشت بدون رب هم عالیه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
ممنون عزیزم خیلی کمکم کردی متشکرم    

خواهش میکنم گلم❤

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چیکار کردید واسه پسرتون تا خوب شه ؟

پسر من الان ١٨ ماهشه،هنوز به خيلي چيزها الرژي داره كه باعث رفلاكسش ميشه،از٧ ماهگي مجبور شدم شير خودم و قطع كنم و شير خشك مخصوص الرژي دادم،كه خيلي رفلاكسش كنترل شد اينجوري،هنوز قرص نكسيوم هم ميخوره

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
2805
عزيزم خيلي بده بچه مريض ميشه پسردوستنينطوري بود بردپيش دكترسپيده داروگر فوق تخصص ايمولوژى خيلي خوب ...

اِ چه جالب دكتر سپيده داروگر دكتر خانوادگي ماست

فاميلااز شهرستان بخاطرش ميان❤️