2777
2789
عنوان

می خوام جدا بشم و بجه هام پیش پدرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 12094 بازدید | 124 پست
سها جون کلی برات گریه کردم خدا میدونه.....من هیچ راه حل روانشناسی یا قانونی به ذهنم نمیرسه تو هم حق داری مثل بچه هات.تو هم ادمی مثل بچه هات.تو هم یه ریحانه لطیفی مثل بچه هات....گوش کن بهم.چرا کارو دست کسی نمیسپری که از همه ما بهتر میفهمه و همه راه حل ها پیش اونه؟نمیدونم تا چه حد ادم معتقدی هستی اهل نماز و روزه هستی یا نه .اما این بارو به حرفم گوش کن.یه چله بردار و چهل روز زیارت عاشورا بخون با نماز غفیله و از خدا بخواه که خودش بهترین راهو بذاره جلو پات فکرتو باز کنه تا بهترین تصمیمو بگیری .امام حسین دست رد به سینه هیچ دل شکسته ای نمیزنه.بارها و بارها دیدم. یه جا خوندم یزید یه مدت بعد از فاجعه عاشورا و روشنگریای حضرت زینب دچار پشیمونی شد و رفت پیش امام سجاد و ازشون خواست تا راهی برای توبه بهش نشون بدن ایشون گفتن نماز غفیله بخون و تو قنوتش توبه کن.ولی میگن یزید هر وقت خواست غفیله بخونه دچار سردرد شدیدیی شد و هیچوقت نتونست.خواهش میکنم این کارو بکن.اگه نتیجه ندیدی بیا هر چی خواستی بهم بگو
باران عزیز از راهنمایی خوبت ممنونم.حتما این کار رو می کنم.شما هم برای من دعا کنید .
هیچ آسانسوری برای رسیدن به موفقیت ساخته نشده ، پله ها را یکی یکی باید بروید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشین من سوال برام پیش اومده
بعد از اینکه فهمیدی شوهرت با اون زن رابطه داره تو می تونی باهاش رابطه داشته باشی؟؟
از فکر کردن بهش حالم داره بهم میخوره
سوال دوم:
چه جوری ارتباطشون رو فهمیدی؟؟
ممکنه اشتباه کرده باشی؟؟؟؟
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد